Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esély? Valaki,...

Új hónap, új esély? Valaki, akinek most múlt el a mensije?

Figyelt kérdés
nekem februárban volt egy vetélésem sajna, nem kellett műteni, 1 ciklust kellett megvárni. Meg is jött 30 napra, el is múlt, szóval új remények... nagyon félek, de igyekszem pozitív lenni. Csatlakozik valaki? :)
2011. márc. 23. 21:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:

Tegnapi 14:35-ös vagyok

Szerintem nekem holnap lesz az ovulációm. Még ma is érzem a nyomásérzést és még a hőm alapállapotban van. Tegnap mégis csak együtt voltam a párommal, de a mai napot kihagyjuk és holnap vagy reggel vagy este együtt leszünk az ovulációm napján! Holnap már tutira ki kell szabadulnia az én kis petesejtemnek! Végülis most ebben az időszakban 2 naponta vagyunk együtt, hátha így sikerül, ez az első ilyen ciklus hogy ilyen "ritkán" szeretkezünk. :) De csak a baba miatt. Szegény férjem, alig bírja...neki ez túl kevés. Remélem, ez nem megy a kapcsolatunk rovására. :(

2011. ápr. 1. 08:54
 42/80 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező és Lányok!

Nagyon szerettem volna, ha ezen a hétvégén az első babánk, első képe kiteljesedik egy teszten. Sajnos ma reggel ismét csalódnom kellett és nem pozitívan. Kicsit összetörtem, de a párom megvigasztalt, hozott nekem a kedvenc fagyimból is és mondta, hogy ne legyek szomorú. Elég vidámak vagyunk, de ilyenkor mindig eltörik a mécses. Azért mindig örülök, ha valakinek sikerül, mert ilyenkor kapok mindig egy kis energiát a folytatáshoz. Egyszóval írjatok, hogy erőt meríthessek!!! :-) Köszönöm.

J.

2011. ápr. 1. 22:05
 43/80 anonim ***** válasza:

Tegnapi 08:54-es vagyok:

Kedves tegnap 22:05-ös! Nagyon sajnálom! :( Én már most félek a csalódástól, pedig most aztán tényleg jól időzítettünk!

Nekem megvolt az ovulációm! Ma már felment a hőm, valószínű tegnap lehetett az ovum, de az is lehet, hogy csak ma reggel szabadult ki a kis petesejtem...nemtudom. Vagy ma vagy tegnap, de megvolt! :)

2 naponta voltunk együtt mostanában, még ma reggel is kivételesen a baba miatt belehúztunk (mert amúgy szinte mindig csak este szoktunk együtt lenni)! :)

Még érzek kis nyomásérzést egyébként alul.

[link]

2011. ápr. 2. 09:10
 44/80 A kérdező kommentje:

Kevdes J.!!!

ne keseredj el, hidd el össze fog jönni, de totálisan átérzem...elmondani nem tudom mekkora csalódás és fájdalom volt, amikor 3 db totál pozitív teszt után 2 héttel itthagyott minket a kisbabánk...:(

de én sem adtam fel, bár szinte biztos, hogy ez nem a mi hónapunk, mert sok-sok negatív dolog történt velünk most hirtelen, de ha most nem, majd a következőben. próbálj Te is találni addig más dolgokat, amik lefoglalnak, én pl. most jó barnára szoliztam magam, mert terhesen úgysem lehet, meg szobabicajozok ezerrel, hogy kicsit kevesebb kilóval kezdjem a 2. terhességem, mint az elsőt, na ezt sem lehet majd, mert sajna veszélyeztetett terhes leszek. Esténként néha borozgatunk a férjemmel, egy darabig ez is kimarad, szóval próbálj kicsit kikapcsolni.

Megy a drukk csajok!

:)

2011. ápr. 2. 14:52
 45/80 anonim ***** válasza:

09:10-es vagyok

Lányok! Hogy vagytok? Hol tartotok? Mit éreztek?

Én attól félek, hogy cisztám van. Hát igen, én mindig a legrosszabbra gondolok, mert mindig csalódtam. :(

Tegnapelőtt volt egy nagyon halvány rózsaszínem a wc papíron, épp hogy beszínezte. Tegnap egy pár percig tartó nagyon erős szúrás jobb oldalt egy pontban az alhasam környékén. Aztán elmúlt, azóta nem szúr, csak néha érzek nagyon enyhe szurkálós érzést a petefészkem környékén és néha érzem a derekamat. Ma éjjel arra ébredtem, hogy nagyon kell pisilnem...ilyen soha nem szokott velem előfordulni. Mentem is pisilni, de nem fájt, nem szúrt és nem csipett, csak kellett és kész. A hőm pedig szokatlanul magas, azaz magasabb, mint amilyen lenni szokott ilyenkor, pedig nem vagyok beteg. Jaa, és egyik nap nagyon fájt a fogam is, de aztán elmúlott...ez is fura. Én cisztára gyanakszom. :((

Biztos nem baba:

[link]

2011. ápr. 5. 07:47
 46/80 anonim ***** válasza:

Helló lányok!

Na már kész vagyok! Írtam már,hogy nem tudom mi van a szervezetemmel, mert a kb. 11. nap óta olyan ovus tüneteket produkálok,hogy ihaj!:) Meg voltam győződve róla,hogy meg volt az ovum, bár a ciklus. hu is a a 17. napra tette az ovum. Igaz, 30-32 naposak a ciklusaim, tehát elvileg lehet. Tegnap poénból előttem életem első ovutesztjét és alig lett halványabb a tesztcsík. Szóval nagyon esélyes szerintem,hogy ma már erősebb lesz. Akkor elvileg vagy ma,vagy holnap van ovum! Végül elég sok tojásfehérjés nyákom van ma! Reménykedem és már nagyon várom a délutánt,hogy tesztelhessek!

Kérdező! Írj meg minden fejleményt!

2011. ápr. 5. 10:00
 47/80 A kérdező kommentje:
Hát nagyon-nagyon szurkolok csajok mindenkinek, mi azóta se nagyon voltunk együtt, írtam fentebb, hogy kicsit összejöttek a dolgok, elveszítettük a férjem nagymamáját, és nem igazán volt kedvünk semmihez, szóval a hivatalos peteérés előtt kb 3 nappal voltunk együtt, na ha ebből lesz valami, az tényleg hihetetlen, ettől függetlenül nagyon reménykedem, végülis nem kizárt, és mostmár össze is bújunk. írjatok, ha van valami. szép napot mindenkinek!
2011. ápr. 7. 14:17
 48/80 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nekem ma van ovum, és tegnapelőtt este voltunk együtt! Szóval én is kb. úgy állok, ahogy te! De ma nem lesz itthon a férjem, szóval ha meggebedek sem tudok mit csinálni! Csak reménykedem,hogy valóban élnek a kis katonák legalább 48 órán keresztül! Veled érzek és szurkolok!:)

2011. ápr. 7. 15:00
 49/80 anonim ***** válasza:

Tegnapelőtti 07:47-es vagyok

Nekem már csak 9 napom van a nemvártig, egyre jobban izgulok, hogy most sikerült-e. Amikor írtam az erős szúrást azutáni napon meg volt egy kis halvány barna pecsétkém is.

Azóta semmi, csak picit furán érzem hasam alját.

Nekem arról a pecsétkéről azt mondták, hogy lehet azért volt, mert most extra ovulációm volt...mert az ovu után 4. nappal volt. Szerintem beágyazódáshoz még korai lenne...kivéve ha elszámoltam az ovut.

Majd kiderül. Kiváncsi vagyok a mensire...

Hőm azóta is szép magas!

Drukkolok mindenkinek!

Én olyat olvastam, hogy nem feltétlenül úgy van, hogy 2-3 napig élnek a spermiumok, mert lehet hogy akár 5 napig is elélnek, úgyhogy ne adjátok fel!!

2011. ápr. 7. 15:20
 50/80 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező és Lányok!

Van úgy, hogy mosolyogva és van úgy, hogy szomorkodva olvasom a soraitokat. Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a biztató mondataitokat. :-) Más, hasonló fórumokat nem szoktam olvasgatni, csak itt vagyok regisztrálva. Kívülről nézve olyan könnyűnek és szépnek tűnhet az életem, de csak páran tudják az árnyoldalakat. Tegnap megkaptam, hogy nekem milyen jó, mert nincsenek problémáim; még jó hogy mindig mosolygok. Miért baj az, hogy nem terhelek másokat a bajaimmal?! Mindennél jobban vágyunk a Kedvesemmel egy kisbabára. Amikor megjön nagyon csalódott leszek, kudarcként élem meg, de pozitívan állok hozzá, hogy majd a következő hónap új reményeket hoz. :-) A hétvégén babanézőben voltunk és annyira jó érzés volt, hogy megkérdezték, hogy szeretném-e megfogni a picurt, aki február 23.-án született. Azalatt a majdnem két óráig míg ott voltunk, a fürdetést leszámítva, végig a kezemben tarthattam, megetethettem. Mondták is, hogy mennyire nyugodt, úgyhogy nagyon szívesen bíznák rám bármikor. :-) Hát, Csajok ez engem most nagyon feltöltött, hétfő óta pedig új reményekkel indulunk ismét. Sajnálom ha egy kicsit hosszúra sikeredett, de muszáj volt megosztanom Veletek. Szívesen olvasgatom továbbra is a hozzászólásaitokat, csodaszép napot!

J.

2011. ápr. 8. 10:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!