Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esély? Valaki,...

Új hónap, új esély? Valaki, akinek most múlt el a mensije?

Figyelt kérdés
nekem februárban volt egy vetélésem sajna, nem kellett műteni, 1 ciklust kellett megvárni. Meg is jött 30 napra, el is múlt, szóval új remények... nagyon félek, de igyekszem pozitív lenni. Csatlakozik valaki? :)
2011. márc. 23. 21:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 A kérdező kommentje:

érdekes csajok...én is érzem már ma a peteérést....na ki tudja biztos ami biztos elkapom este apát...:D

írjatok majd mizu!!!!!

2011. márc. 29. 15:10
 22/80 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én a 14. cn-on vagyok, de még nincs pém. Majd a 16-20. cn-on valahol. A kisfiam a 21.cn-on fogant. Igazából mindig a középidő után pár nappal van a pém. Mi együtt vagyunk amikor jólesik. Van, hogy minden nap, van, amikor kimarad 1-2 nap. Végülis csak az első próbálkozós hónap. Majd még jelentkezem. Úgyis nyomonkövetem, hogy Veletek mi a helyzet. K..
2011. márc. 29. 16:30
 23/80 anonim ***** válasza:

Tegnapi 15:53-as vagyok!

Kedves kérdező! Hát én is meggondoltam magamat, és szerintem a ma estét nem szabad kihagynunk, nem várok péntekig, nehogy lekéssük. Tegnap nem voltunk együtt, így addig gyűlhettek a "katonák" azért. De ma mindenképp együtt kellene lennünk, mert vannak tünetek az ovura és zuhant a hőm is, fáj a hasam és sűrű nyúlós nyákom van...úgyhogy nem lehet tudni! Szóval ma, aztán 3 nap szünet, majd utána pedig pénteken mindenképp együtt leszünk a férjemmel, utána meg 2 naponta, meglátjuk mi sül ki belőle...remélem egy kisfiú...de jó is lenne.

2011. márc. 29. 16:58
 24/80 A kérdező kommentje:

ez az csajok húzzunk bele!:)

nahát kisfiút szeretnél???szinte minden ismerősöm kislányra vágyik, én is lány párti voltam egsézen addig, amíg megszületett a fiam...:) én megint kisfiút szeretnék, de ha elmondom mindenki úgy néz rám, mint egy űrlényre....:D

2011. márc. 29. 21:54
 25/80 anonim ***** válasza:
Nekem is kisfiam van, és megint azt szeretnék. Apa erre azt mondja, hogy: Egy szerszámmal, csak egyfélét lehet csinálni. :D Persze, a kislánynak is örülnék, csak egészséges legyen! K..
2011. márc. 30. 09:26
 26/80 anonim ***** válasza:

Tegnapi 16:58-as vagyok

Igen, minden vágyam egy kisfiú. :) Persze az se lesz nagy baj, ha kislány lesz, csak sikerülne már!

Tegnap estét ki is használtuk: misszionárius pózban voltunk együtt és utána kis ideig párnát raktam magam alá és feltartottam a lábaimat, utána meg már nem is keltem ki az ágyból egyáltalán...persze reggel kifolyt belőlem a "cucc"...de ez nem baj szerintem. Bár lehet ezek nélkül is össze jönne a dolog, csak úgy érzem, ha nyugton maradok az együttlét után, mégiscsak nagyobb lehet az esély...

Ma reggel óta pedig nagyon görcsölök, fáj nagyon (jobban mint szokott!) a derekam és jobb oldalt az alhasamnál...

Lehet, hogy hamarabb lesz ovum...nem tudom, vagy az is lehet, tegnap megtörtént...ha holnap még jobban megemelkedik a hőm, akkor tegnap volt és akkor jó, hogy együtt voltunk. Majd kiderül. De nem szokott ilyen korán lenni, viszont legalább így már tuti nem késtük le.

Még mindig úgy néz ki, hogy pénteken engedem magamhoz közel leghamarabb a férjemet.

Bocsi, hogy sok voltam, de le akartam írni.

Veletek mi a helyzet??

2011. márc. 30. 12:37
 27/80 A kérdező kommentje:
hát nálunk nem alakulnak valami fényesen a dolgok....tegnap voltam a dokimnál kontrollon, megcsinálta a rákszűrést és látta, hogy be van gyulladva a méhszáj, azt mondta, hogy a vetéléstől is lehet, bejuthatott némi baci és ilyenkor könnyebb megfertőződni...na felírt antibiotikumos kúpot, és bár nem tiltott el a sextől, sőt mondta, hogy nagyon drukkol, most kicsit lelombozódtam....10 napos a kúra...csoda lenne, ha terhes lennék ebbe a hónapban. azért felírta az Utrogestant, ha mégis pozi lenne a teszt, rögtön szednem kell.
2011. márc. 30. 14:21
 28/80 anonim ***** válasza:
Valamiért nekem is szórakozik a szervezetem! 12. napon vagyok és szerintem ma van ovum. Mensis érzés, szurkálás, totál tojásfehérjés nyák és a mellemet is érzem kicsit. De nekem 30 napos ciklusaim vannak, ergo ilyenkor még nem kellene ovunak lenni!
2011. márc. 30. 15:23
 29/80 anonim ***** válasza:

12:37-es vagyok

Kedves kérdező! Sajnálom, ez nem jó hír..:( Vetélésed volt, erről te tudtál? És mikor?

De miért ne esnél még ettől teherbe most?? Ne aggódj, biztos ugyanannyi eséllyel indulsz, mint bárki más!

Én még ennyire soha nem éreztem a fájdalmat ovus időszakban, mint most...remélem, nincs semmi bajom.. :( Migrénem is van hozzá és minden mozdulat kicsit fájdalmas, most nagyon érzem, hogy ovus időszakomban vagyok, durva...de kicsit aggódom, nehogy valami bajom legyen, mert a mensim is másabb volt és másabb fájdalmakkal...

Pár hónap múlva, ha nem sikerül a baba, én is elnézek a nődokihoz, az biztos.

2011. márc. 30. 15:23
 30/80 anonim ***** válasza:
Na helló lányok! Hogy állunk? Közeleg a peteérés! Én már érzem a közeledtét, úgyhogy akciózunk apával ezerrel!:)) Ki mit érez?
2011. márc. 31. 14:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!