Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esély? Valaki,...

Új hónap, új esély? Valaki, akinek most múlt el a mensije?

Figyelt kérdés
nekem februárban volt egy vetélésem sajna, nem kellett műteni, 1 ciklust kellett megvárni. Meg is jött 30 napra, el is múlt, szóval új remények... nagyon félek, de igyekszem pozitív lenni. Csatlakozik valaki? :)
2011. márc. 23. 21:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:

Tegnapi 15:23-as vagyok

Én most nem tudom mi van...

Tegnapelőtt toj.fehérjés nyákom volt. Ekkor együtt is voltam a párommal.

Tegnap éreztem egész nap az ovus fájdalmakat: derekam és alhasam fájt jobb oldalt, mozdulatokra még jobban éreztem. Ekkor nem voltunk együtt. Ma meg már semmit nem érzek.

Nem tudom hogy jó lesz-e úgy, ha péntek este leszünk együtt és a mai napot kihagyjuk?

Mert ilyen a görbém, és szerintem ez alapján még nem lehetett meg az ovum, csak próbálkozott a szervezetem:

[link]

Szerintetek jó lesz úgy, ha mai nap még nem vagyunk együtt csak péntek este, hogy addig gyűljenek a "katonák"?

2011. márc. 31. 14:35
 32/80 anonim ***** válasza:

Szia!

Vicces, de kb. ugyanígy vagyok!:) Nekem tegnap totál mensis tünet, cicifájdalom, tojásf.nyák. Azt hittem ovu van, bár még csak a 13. nap volt. Ma tünetet szinte semmit, viszont bő folyás. Írták,hogy ez az egyik legtermékenyebb nyák, és jön a peteérés. Mi tegnap voltunk együtt, de akkor belehúzunk ma is meg szerintem holnap is!:) Hőt én nem mérek!

Szóval szerintem neked is még csak a napokban lesz az ovud!

2011. márc. 31. 14:42
 33/80 anonim ***** válasza:

14:35-ös vagyok

Nekem is bő folyásom van, vizes de benne kis fehér is.

Nem tudom mikor legyek együtt a párommal!!

Tegnap nem voltunk együtt. És nem tudom hogy ma vagy holnap legyünk együtt??? Mindkétszer nem lehet, mert akkor nem jön össze a baba...de nem tudom melyik lenne a jobb időzítés, a ma este vagy a holnap este??

[link]

2011. márc. 31. 14:53
 34/80 anonim ***** válasza:
Szia 14:35ös! Hőd és a nyálka alapján szerintem ma van pésed...persze csak szerintem. Ha holnap még magasabbra kúszik, akkor tuti...úgyhogy én azt ajánlom, ha nem is ma, de holnap mindenképpen legyetek együtt!!
2011. márc. 31. 14:56
 35/80 anonim ***** válasza:
Na az erős túlzás,hogy nem jön össze a baba. Az oké,hogy jobb kétnaponta együtt lenni, de ez nem 100%! Elég sok olyan párt ismerek, akik mindennap együtt voltak és mégis jött a baba! Nem hiszem,hogy pusztán csak ezért ne jönne. És inkább jobb egymás után együtt lenni, mint lemaradni!
2011. márc. 31. 14:56
 36/80 anonim ***** válasza:

03-24 07:40 es vagyok és az előző hozzászólást is én írtam.

Szóval nekem 10 vagy 11 cnen már megvolt az ovu, jelenleg a hosszú-hosszú várakozós időszakban vagyok...Jövő hét szerda-csütörtökre nem várom, de nagyon nem! Semmi tünetem, a mellem se fáj, ami pedig ovu után szinte rögtön jelentkezik...hát most ez is elmaradt...reménykedem :)

2011. márc. 31. 14:59
 37/80 anonim ***** válasza:

14:35-ös vagyok

14:56-osnak:

De nem lesz késő ha a mai nap kimarad?? Mivel tegnap se voltunk együtt! És holnap csak este tudnánk együtt lenni!!

Előre is köszi a választ!

2011. márc. 31. 15:01
 38/80 A kérdező kommentje:

köszönöm a biztatást, bár a dokinéni nem tiltott el a sextől és azt mondta, hogy ez nem befolyásolja a teherbeesést, ez a hónap ettől függetlenül is nagyon stresszes nekünk...:( tényleg csoda lenne, ha összejönne a babóca...

valaki kérdezte, röviden annyi, hogy a teherbeeséssel nincs gond (kopp-kopp) nálam, a kisfiam is első próbálkozós hónapban, és a kistesó is elsőre sikerült. Pozu lett a tesztem, voltam dokinál, megerősítette, hogy baba, és kaptam időpontot a 0. UH-ra, aztán az UH előtti nap reggel, elkezdtem vérezni, rohanás a doki, de késő volt, a baba mácr egy ideje nem fejlődött, mert a Hcg is alacsonyabb volt, mint a normál. Műteni nem kellett, így csak 1 ciklust kellett megvárni, normálisan megjött, és most lehet próbálkozni.:)

nekem a kalkulátor 4.-ét ír peteérésnek, de a mai nap már esélyes, egyébként mikor terhes lettem is előbb volt, mint félidő. a folyást nem tudom figyelni a hülye kúp bezavar, szóval tényleg nagyon-nagyon kell szeretniük ott fent, ha most összejön a kistesó.

Mindenkinek drukkolok és várom a fejleményeket!

:)

2011. márc. 31. 20:54
 39/80 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, hogy most van a pé-em. Remélem lesz tüszőrepedés is. Egész délután fájt a hasam. Szóval a napokban kell akcióznunk. Továbbra is megy a drukk mindenkinek!!! K..
2011. márc. 31. 22:08
 40/80 anonim ***** válasza:
Nekem, ha minden igaz ma van pé-m!:) Mi is nekiugrunk!:)
2011. ápr. 1. 07:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!