Új hónap, új esély? Valaki, akinek most múlt el a mensije?
Tegnapi 15:23-as vagyok
Én most nem tudom mi van...
Tegnapelőtt toj.fehérjés nyákom volt. Ekkor együtt is voltam a párommal.
Tegnap éreztem egész nap az ovus fájdalmakat: derekam és alhasam fájt jobb oldalt, mozdulatokra még jobban éreztem. Ekkor nem voltunk együtt. Ma meg már semmit nem érzek.
Nem tudom hogy jó lesz-e úgy, ha péntek este leszünk együtt és a mai napot kihagyjuk?
Mert ilyen a görbém, és szerintem ez alapján még nem lehetett meg az ovum, csak próbálkozott a szervezetem:
Szerintetek jó lesz úgy, ha mai nap még nem vagyunk együtt csak péntek este, hogy addig gyűljenek a "katonák"?
Szia!
Vicces, de kb. ugyanígy vagyok!:) Nekem tegnap totál mensis tünet, cicifájdalom, tojásf.nyák. Azt hittem ovu van, bár még csak a 13. nap volt. Ma tünetet szinte semmit, viszont bő folyás. Írták,hogy ez az egyik legtermékenyebb nyák, és jön a peteérés. Mi tegnap voltunk együtt, de akkor belehúzunk ma is meg szerintem holnap is!:) Hőt én nem mérek!
Szóval szerintem neked is még csak a napokban lesz az ovud!
14:35-ös vagyok
Nekem is bő folyásom van, vizes de benne kis fehér is.
Nem tudom mikor legyek együtt a párommal!!
Tegnap nem voltunk együtt. És nem tudom hogy ma vagy holnap legyünk együtt??? Mindkétszer nem lehet, mert akkor nem jön össze a baba...de nem tudom melyik lenne a jobb időzítés, a ma este vagy a holnap este??
03-24 07:40 es vagyok és az előző hozzászólást is én írtam.
Szóval nekem 10 vagy 11 cnen már megvolt az ovu, jelenleg a hosszú-hosszú várakozós időszakban vagyok...Jövő hét szerda-csütörtökre nem várom, de nagyon nem! Semmi tünetem, a mellem se fáj, ami pedig ovu után szinte rögtön jelentkezik...hát most ez is elmaradt...reménykedem :)
14:35-ös vagyok
14:56-osnak:
De nem lesz késő ha a mai nap kimarad?? Mivel tegnap se voltunk együtt! És holnap csak este tudnánk együtt lenni!!
Előre is köszi a választ!
köszönöm a biztatást, bár a dokinéni nem tiltott el a sextől és azt mondta, hogy ez nem befolyásolja a teherbeesést, ez a hónap ettől függetlenül is nagyon stresszes nekünk...:( tényleg csoda lenne, ha összejönne a babóca...
valaki kérdezte, röviden annyi, hogy a teherbeeséssel nincs gond (kopp-kopp) nálam, a kisfiam is első próbálkozós hónapban, és a kistesó is elsőre sikerült. Pozu lett a tesztem, voltam dokinál, megerősítette, hogy baba, és kaptam időpontot a 0. UH-ra, aztán az UH előtti nap reggel, elkezdtem vérezni, rohanás a doki, de késő volt, a baba mácr egy ideje nem fejlődött, mert a Hcg is alacsonyabb volt, mint a normál. Műteni nem kellett, így csak 1 ciklust kellett megvárni, normálisan megjött, és most lehet próbálkozni.:)
nekem a kalkulátor 4.-ét ír peteérésnek, de a mai nap már esélyes, egyébként mikor terhes lettem is előbb volt, mint félidő. a folyást nem tudom figyelni a hülye kúp bezavar, szóval tényleg nagyon-nagyon kell szeretniük ott fent, ha most összejön a kistesó.
Mindenkinek drukkolok és várom a fejleményeket!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!