Na lányok. Újabb hónap, újabb remények, újabb esély. Ki izgulja végig velem ezt a hónapot?
Én végig izgulom veled, és szorítok Neked!
Bár igaz én jövő hétre nem várom, már több mint 1 éve próbálkozunk, eddig sikertelenül... Voltunk dokinál minden rendben van velünk, úgy hogy türelmesen várunk :)
Ti mióta próbálkoztok?
E.
1. válaszolónak mi is egy éve próbálkozunk, nálunk vannak "problémák" de szerintem orvosolható
Mindenkinek megy a drukk.
Én is végig izgulom lassan 2 éve próbálkozunk ma múlt el a menzeszem kezdem elölről az izgulást pedig már van egy 4 éves kisfiam ő 8 hónap alatt sikerült.
Hajrá csajok szorítsunk egymásnak!!!!!!!
Én is csatlakozom.
Bár mi "csak" 2.hónapja próbálkozunk,de remélem sikerül.
27-re nem várom.
Ovu teszteltem is,10-én vasárnaptól tegnapig,volt pozi is közte.(csak picit elhibáztam,mert nem vártam be a 3 percet,amit ír a teszt,hanem letettem kb 1 perc után,hogy na,jó,akkor negatív.És aztán másnap néztem csak,hogy mégse!Na,akkor is akcióztunk kicsit)
Sok sikert Mindenkinek!
Én is szorítok Neked!
Nekem két hónapja volt egy vetélésem, most próbálkozhattunk újra, 17re nem várom!
Nagyon szorítok, minden "sorstársamnak" ha nem most akkor minnél előbb sikerüljön!!!
Nekem sajnos ma megjött, de nem adom fel!!!
Hajrá október 30-31:)!!!
Nektek szorítok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!