Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esély? Valaki,...

Új hónap, új esély? Valaki, akinek most múlt el a mensije?

Figyelt kérdés
nekem februárban volt egy vetélésem sajna, nem kellett műteni, 1 ciklust kellett megvárni. Meg is jött 30 napra, el is múlt, szóval új remények... nagyon félek, de igyekszem pozitív lenni. Csatlakozik valaki? :)
2011. márc. 23. 21:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:

Én vagyok az, aki kb. 15-16-ra nem várja, akinek volt az az erős szúrása! :)

10:38-asnak

Jó, hogy ezt leírtad. Még boldogabb leszel majd, ha saját kisbabádat foghatod a karjaidban és gondoskodhatsz róla, kívánom neked, mielőbb sikerüljön!

Nekem kb. 1 hetem van már csak a nemvártig. Jelenleg szép magas a hőm, egész nap forró vagyok, az étvágyam nőtt. Jobban fájnak a mellem, mint szoktak és a mellbimbóim kicsit mintha ki lennének száradva. Jöttek elő pattanások is.

Nekem ezek az új tüneteim most.

Nagyon félek, hogy csalódás lesz a vége újra és jövőhéten ilyenkor már sírni fogok! :( Eddig még nagyjából bírtam a kudarcot, de most úgy érzem, egyre nehezebben viselem. :(

2011. ápr. 8. 11:06
 52/80 A kérdező kommentje:

Akkor nem vagyok egyedül...:)

én is iugulok már nagyon, bár elég frissek a terhes tüneteim, a februári terhességemnél már a peteéréstől számítva majd leszakadtak a melleim, most semmi, de semmi, mégcsak nem is érzékenyek...:/

na de lehet minden terhesség más(de jó lenne, ha már terhességről beszélhetnénk, ugye? és szépen átköltözhetnénk a terhesség kategóriába) :)

Kedves J.! Nagyon jó volt olvasni a soraidat, és örülök, hogy feltöltött a babázás, nekem is rengeteg erőt ad a kicsi fiam, meg a sok-sok pozitív történet, amiket olvasok/hallok. Bizony nem szabad feladni, a szomszédom 7 évig nem esett teherbe, a 4. lombikkal sikerült a kisfia, utána nem is védekeztek, mert minek? aztán 8 hónapos volt a kisfiú mikor SPONTÁN megfogant a kislánya, mindenki azt mondta, hogy lehetetlen. ma már 2 gyerekes anyuka. szóval hidd el, jön amikor jönnie kell, és bár nehéz várni, nekem is nagyon nehéz, de ne adjuk fel, mert könnyen lehet, hogy a következő hónap a mi szerencse hónapunk.

Szép napot lányok, és továbbra is megy a drukk ezerrel!

2011. ápr. 8. 13:41
 53/80 A kérdező kommentje:

Na mi újság lányok?

Éreztek már valamit? Aki pl. 15.-e körül nem várja?

Nálam semmi sajna, a cicim se fáj annyira, mint tudom, hogy kéne, de azért még reménykedek hátha....ma mértem hőt, de nincs viszonyításom mert nem szoktam, de 37,1 lett.

pedig olyan jó lett volna, ha ebben a hónapban összejön, képzeljétek a kisfiammal is március 18.-a volt az uccsó mensi első napja, meg most is így jött meg, így ugyanarra a napra lennék kiírva.:)

írjatok!!!!

2011. ápr. 10. 21:19
 54/80 anonim ***** válasza:
Én ma vagyok a 10.dpo-n és sajnos ma reggel megjött((( Még soha nem jött meg ilyen hamar ovu után.Általában 14 nap szokott eltelni.
2011. ápr. 10. 21:23
 55/80 A kérdező kommentje:

:(((

nagyon sajnálom, szívből kívánom, hogy a következő hónap sikerüljön!!!

Én is úgy érzem, hogy ez nem a mi hónapunk, de nagyon remélem, hogy ha már íg összegyültünk, legalább páran pozitív tesztekkel dicsekednek majd, a többiek meg jönnek a következő hónapban!:)

Fel a fejjel, bár tudom, hogy nehéz...

2011. ápr. 10. 21:31
 56/80 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen!
2011. ápr. 10. 21:33
 57/80 anonim ***** válasza:

Én vagyok az, aki 15-re nem várja:

Új tünetek: Néha kis émelygés, erőtlenség érzés, jobban fájnak a melleim, emelkedett a hőm mára 36,9-ről 37,1-re.

Tegnap egy pillanatban éreztem egy furcsa szúrást valahol a petefészektől fentebb jobb oldalt egy pontban. Valamint volt, hogy egy mozdulatra fura feszítő érzésem volt, amit még soha nem éreztem. Ovuláció után 8 nappal volt egy kis halvány barna pecsétem, azóta semmi pecsételésem nincs és most tartok ovuláció után 10 nappal. Még 4 napom van a nemvártig! Ha ilyen tünetekkel megjön a vérzés és nem baba miatt van, akkor szerintem valami komoly hormonzavarom lehet...és ha megjön, utána el is megyek dokihoz és mindenről beszámolok neki, mert vérzés mellett ilyen tünetekkel, valami nem tiszta. És még nem is mondtam el az összes tünetem. :) Nagyon félek a vérzéstől ezek után!

2011. ápr. 11. 09:06
 58/80 A kérdező kommentje:

Azért ezek a tünetek elég biztatóak!!!!!:)

nekem a februári terhességnél a mellem már a peteérés után pár nappal nagyon fájt,a kisfiamat alig bírtam megölelni annyira, az alhasamban meg éreztem egy ilyen feszülő érzést, nem görcs, hanem inkább feszítő-húzódó volt, akkor már éreztem, hogy baba lesz. ja tele voltam pattanásokkal, de nagyon durván. nemvárt előtt 3 nappal teszteltem mert nem bírtam, és hát pozi lett, de ugye hiába sajnos...:(

ezek majdnem megegyeznek a te tüneteiddel, szóval tényleg nagyon biztató!!!!na én ezekből most semmit sem érzek, pedig nincs már messze a 16.-a, szóval azt hiszem nekem most nem jött össze, mint már írtam, de várom a további fejleményeket!

2011. ápr. 11. 13:38
 59/80 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Én péntekre vagyik 4 nap múlvára nem várom..

Vannak tüneteim: mell érzékenység- de nem feszülés, 4 napja, nekem soha nem szokott, vagy enyhébben mansikor is.

És 2 napja alhasi feszülés, ami a 6. dpo-n is vol rövid ideig. Olyasfajta érzés, mint mensi előtt, de az max fél napig tart. Én pozitívan gondolkodom. Mi még csak múlt hónapban döntöttünk úgy hogy szeretnénk, szóval gyakorlatilag ez az első adandó alkalom, és úgy érzem, nem beszélem be magamnak a tüneteket.

Mindenkinek nagyon drukkolok.

És írjatok, hogy mi lett.

2011. ápr. 11. 14:22
 60/80 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is valahogy péntek-szombat körülre nem várom! Tegnap fájtak a melleim. Ma reggel viszont mérséklődött! Viszont szurkál, csak az a baj,hogy nem jó helyen, mert a petefészkem környékén érzem és elvileg a méhem körül kellene!:( Meg tegnap óta néha-néha émelygek! Nem tudom mi lesz ebből!
2011. ápr. 12. 08:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!