Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esély? Valaki,...

Új hónap, új esély? Valaki, akinek most múlt el a mensije?

Figyelt kérdés
nekem februárban volt egy vetélésem sajna, nem kellett műteni, 1 ciklust kellett megvárni. Meg is jött 30 napra, el is múlt, szóval új remények... nagyon félek, de igyekszem pozitív lenni. Csatlakozik valaki? :)
2011. márc. 23. 21:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is csatlakozom. Ma vagyok a 10. cn-en, de tegnap még barnáztam kicsit. Most kezdtük az első "éles" ciklust. Kistesót szeretnénk. A kisfiam 9 hónapos, de elkezdtük a projektet, mert nem valószínű, hogy elsőre sikerülni fog. De azért reménykedem, és mindenkinek drukkolok! :)
2011. márc. 24. 10:57
 12/80 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én is szeretnék csatlakozni! Nekem vasárnapra múlt el a menstruációm, most 1 nap késsel jött meg nem tudom miért, másabb is volt. Na de ez lezárult és új hónap jön új reménnyel! Kb. április 16-17 környékére nem várom.

Mi több mint 1 éve szeretnénk kisbabát. Még nincs gyerekünk.

Most átállunk arra, hogy ritkítjuk az együttléteket, hátha így sikerül végre! Ovulációm kb. április 2-a körül lesz majd, de majd kiderül, mert nem mindig egyformán van. Hőmet mérem.

Drukkolok mindenkinek és magamnak is, hogy ez a hónap sikeres legyen!!!

2011. márc. 24. 11:38
 13/80 anonim ***** válasza:

11:38-as vagyok

Még azt hozzá tenném, hogy akkor így kiszámolva ma tartok a 7. ciklusnapomon!

2011. márc. 24. 11:39
 14/80 A kérdező kommentje:

Hú de jó sokan lettünk!!!!:D :D :D

nekem is van egy 27 hónapos kicsi fiam, aki első hónapban összejött, problémamentes terhesség volt, nem is gondoltam, hogy a tesóval baj lesz. Ő is első próbálkozós hónapban összejött, de 6 hetesen elment, aztán vérvétel stb., így derült ki, hogy valószínüleg az alacsony progeszteron szint a bűnös. ezt az egy hónapot is nehéz volt kivárni, de végre lehet próbálkozni, én kedden megyek a gyógyszeremért, amit ahogy pozi a teszt rögtön szedni kell, hogy pótolja a hormont, ha ez a baj. remélem hamar sikerül, és a tavasz mindenkinek meghozza a kisbabyket!:)

írjatok, ha van valami fejlemény, tünetek, stb.

2011. márc. 24. 15:12
 15/80 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Már nagyon izgulok és már nagyon várom a jövő hét végét. Remélem hogy sikerül a párommal majd egy pozitív vasárnapot zárni. :-) Mindenesetre azért a továbbiakban is két naponta szerelmeskedünk, mindkettőnk örömére. :-) Veletek minden rendben?

J.

2011. márc. 27. 13:32
 16/80 anonim ***** válasza:

11:38-as vagyok

Én most ott tartok, hogy számításaim szerint kb. szombaton lesz ovulációm. Most úgy csináljuk, hogy péntekig nem is szexelünk. :) És pénteken este fogunk egy nagyot szeretkezni baba reményében, hátha sikerül így! Ráadásul talán így nagyobb lesz esély a fiú babára...reménykedem, de ha valami változás van, akkor szólok, mi most itt tartunk. Remélem, párom kibírja addig. :)

2011. márc. 28. 13:09
 17/80 anonim ***** válasza:
Na én meg nem tudom mi van, de elvileg péntek-szombat körül kellene lenni pé-m, de már ma produkálom a tüneteket. Szurkálás, enyhe görcs, puffadás, és tegnap-tegnapelőtt ha visszaemlékszem még talán nyákom is volt. Pedig még csak a 10. napon vagyok! Nem tudom mi ez, de hétvégén is voltunk együtt apával, meg ma is összebújunk!:)
2011. márc. 28. 14:02
 18/80 anonim ***** válasza:

13:09-es vagyok:

14:02-esnek üzenem

Én is kb. ott tartok pont mint te, én a 11. ciklusnapomon vagyok és pár napja nekem is voltak ovulációs tüneteim, mint ahogy neked is meg sűrű folyásom is van és volt, viszont a hőm még nem emelkedett meg, tehát még ovum nem lehetett, szerintem csak készülődik az ovu. De nagyon remélem, nem fogjuk lekésni ezzel a nagy szüneteléssel és nem következik be hamarabb, mint ahogy kiszámoltam, mert csak péntek estére tervezem az együttlétet, hogy gyűljön össze a sok "katona" addig!

2011. márc. 28. 15:45
 19/80 anonim ***** válasza:

Köszi!

Igen, lehet,hogy csak készülődik!:)

Mi két naponta vagyunk együtt! Reméljük így is jó lesz!

Sok sikert nektek!:)

2011. márc. 28. 15:49
 20/80 anonim ***** válasza:

Köszi, nektek is sok sikert és írjál hogyan álltok!

Én most ezt a több napos szünetet próbálom ki ovu előtt, majd pedig pár napig még 2 napi együttlétet, ha így nem fog sikerülni, akkor következő hónapban egész ciklusban 2 napi együttlétet tervezek, ha meg úgyse jön össze, akkor megyek dokihoz tanácsot kérni, de ne kelljen idáig eljutni!

Drukkolok Mindenkinek!

2011. márc. 28. 15:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!