Szerintetek mitől lehet ekkora pocakom?
Figyelt kérdés
Utolsó menszim február 9-én volt. A ciklusaim ált-ban 35-40 naposak! március 7 két cseppnyi ill. 8-án 4 csepnnyi barna folt volt a bugyimon. Azóta égő gyomorral kelek, és ezzel együtt hányingerrel is. viszont reggel mikor felkelek akkor egy kicsit kisebb a pocakom:s Szerintetek lehet ebből baba?
20/L
2011. márc. 11. 19:02
31/34 A kérdező kommentje:
egyébként azt olvastam hogyha vkinek kevés a menszije akkor lehet h peteérése sem volt. akkor lehet h igy jártam én is:(
2011. márc. 20. 11:08
32/34 anonim válasza:
Szia!
Én 27 hetes babás vagyok csak már alig várom hogy végre elteljen az a 3 hónap mert nagyon nehezen viselem már aludni keveset tudok fordulni még roszabb mire átfordulok egyik felemről a másikra fordulhatok vissza de addigra meg pisilnem kell remélem hamar lessz már júni 23:)
33/34 A kérdező kommentje:
Dejo neked en soha nem leszek mar boldog. Egyebkent meg a mai nap is keves volt a verzes felig volt tele a tampon viszont a hom (most mertem, persze ami nem annyira szamit), de 36.9. Ja es bugyborekol egyfolytaba vmi a mehem korul de h mi lehet ez nem tom. Ja es szelgorccsel tavozik.
2011. márc. 20. 19:00
34/34 anonim válasza:
Nem tudom hogy mitől lehet!Mi is sokáig próbálkoztunk a babával 1.5 évig és utána jött össze csak nem kell rágörcsölni mi már menni akartunk vizsgáltatni magunkat mert nem akart összejönni a bébybogyó:)De utána amikor úgy döntöttünk hogy várunk egy fél évet és utána újból nekiállunk megint a babaprojektnek akkor teszteltem pozit tehát ne csüggedj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!