Még nem töltöttem be a 25. hetet, de már hatalmas a pocakom. Tényleg innen kezdve fog nőni igazán? Vagy ha már ekkora, akkor kisebb ütemben nő tovább?
Figyelt kérdés
Nagy pocisok tapasztalatait várom elsősorban, de indki véleményére kíváncsi vagyok.2008. jún. 26. 11:23
1/6 anonim válasza:
Nekem a 30. héttől össz-vissz 6 centit nőtt a pocakom.Így is 116 cm volt a haskörfogatom a végére.Viszont a 24. héten szinte még semmi sem látszott.A 25.en kezdett el igazán nőnni.
2/6 anonim válasza:
Szia! Hát mi most a 26.hetet "tapossuk" az én pocim is jó nagy szerintem csak most fog igazán beindulni a növés mivel eddig a fejlődésre koncentrált a bébi most már a hízásra és a növésre gyúr!! Boldog babavárást és türelmet a nagy pocihoz!
3/6 anonim válasza:
Szia!Én 22 hetes vagyok most,és nekem is nagy a hasam.Nekem nagyon jólenek a bókok,mikor azt mondják,hogy milyen aranyos pocakom van.Én büszkén vállalom,bár néha nagyon fáj a derekam,de ennyi szenvedést simán megér.Amúgy még csak most fog nőni igazán.Kitartás.És boldog babavárást a hátralévő időre.
4/6 anonim válasza:
Szia, Nekem a 28. héttől kezdett igazán beindulni.Hogyha nem széles a csípőd akkor te a nagy pociksok körébe fogsz tartozni.Néha leesik az állam, hogy velem egy idős terheseknek mekkora nagy hasa van :o))
33 hetes kismami
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A mozgásban kicsit korlátoz (ágyból felkelés, szex :D), de amúgy élvezem a dolgot. csak már orvos is megjegyezte, h hú, ez jó nagy! Sok boldogságot a babához mindenkinek!
2008. jún. 26. 11:42
6/6 anonim válasza:
Nekem nagyon nagy hasam volt.Végül olyan nadrág kellett ami 1x nagyobb volt a combomon,csak úgy volt jó a pocakon....Az utolsó héten féltem tükörbe nézni:))
Csak most fog need is igazán nöni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!