Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mekkora hatalmas baj, ha ma...

Mekkora hatalmas baj, ha ma megittam egy Burn-t?

Figyelt kérdés
7hetes vagyok!

2011. nov. 8. 16:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nem lesz töle se neked, se a babának, de azért csak kivételként igyad, ne rendszeresen, mert akkor könnyen megárthat.
2011. nov. 8. 16:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nem lesz:)))Én néha néha ugy havi egyszer megkívántam és megittam egy pohárral.3 gyermekem van és okos egészséges babák.Tudni kell,hol a mérték.
2011. nov. 8. 16:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz baj. Amikor a párom energiaitalt iszik, mindig kérek belőle 1-2kortyot :)

30hkm

2011. nov. 8. 17:54
 4/8 A kérdező kommentje:

ez komoly?? :O

volt múlthéten egy kérdés,akkor érkezet tizenegynéhány leosztó válasz,hogy árt vele a babának,várja ki a terhesség végét!

2011. nov. 8. 17:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Tudod azert, mert utolag mar nincs mit tenni, ott meg altalanossagban volt szo rola.

Tehat renszeres fogyasztasra egyertelmuen nem alkalmas az energiaital terhes noknek, ebben azert gondolom mindenki egyet ert, merthogy ra is van irva a dobozra.

Ezert gondolom nem jo, ha valaki rendszeresen issza. (Ott ugy remlik pont azert kerdezte a kerdezo, mert egyebkent o nagy mennyisegben issza es terhesen nem tudja, hogy szabad-e valamennyit rendszeresen).

Erre a valasz nem.

De ha te ma megittad, akkor megittad es kesz, nyilvan sok mindent mar nem tudsz ellene tenni.

En is belekortyoltam neha, amikor a ferjem itta, mert szeretem az izet, azt sem hiszem, hogy havi 2-3 kortytol barmi bajom lesz. De mondjuk havi 2-3 dobozzal mar nem mertem volna inni.

Tehat en a helyedben rendszert ebbol nem csinalnek, ma elofordult, ezutan nem innek egesz dobozzal, de ha neha belekortyolsz, az meg beleferne szerintem. De egy korty nyilvan nem egy doboz.

2011. nov. 8. 20:35
 6/8 anonim ***** válasza:
35 hetes km. vagyok.egy időben nagyon megittam volna én is.bár nem tettem nem hinném,hogy ártana ha nagy ritkán lecsúszik 1. javaslom itassál valakivel,te meg csak kortyolgass bele! :)
2011. nov. 8. 21:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Semmi bajod nem lesz tőle. Egy doboz energiaital kb 1 erős kávénak felel meg. Alkalmanként, ha lecsúszik egy, nem fog ártani. Arra figyelj, hogy adalékanyagmenteset igyál, mert ebben is nagy a szórás.

Terhesen persze, hogy nem javasolják a koffeint, de ha nem rendszeresen iszod, nem lesz gond hidd el.

2011. nov. 8. 23:26
 8/8 anonim válasza:
24%

Én az ikerterhességem alatt végig ittam energy drinket kávét és dohányoztam is (ugyanúgy mint elötte).

2 egészséges (nagy súlyal született) kisfiam van.

Szóval szerintem nem lesz tőle bajod, de arra tényleg figyelj,hogy ne valami no name szutyok legyen ;)

21/L

2012. jan. 12. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!