Hogy lehet az, hogy a 34. ik héttől 2111-es a méhszájam tegnap töltöttem a 39. ik hetet és most 3222-es lett?
Figyelt kérdés
Értem,hogy tovább nyílt de ha megvolt rövidülve mostanra vissza állt 3 ujjnyira?Ez baj vagy csak elírta az orvos.2011. nov. 15. 13:19
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, ha egyszer megrövidül, az már nem megy vissza. Szerintem elmérték vagy elírták, akár most de akár az előző vizsgálatnál.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is elírták.
De szerintem nincs baj, akár rövidült, akár nem.
3/5 A kérdező kommentje:
Az elsőnél tuti jól volt mert többször vizsgált a 34.ik héttől és mindig ennyi volt,magnéziumot kellett szednem és aggódtunk, hogy majd vissza kell tartani és magnéziumot kellett szednem meg szigorúan feküdnöm,de most meg mondta is hogy már 2ujjnyi beírni meg így írta be.
2011. nov. 15. 13:36
4/5 anonim válasza:
Ugyanaz a doki vizsgált? Mert ez elég szubjektív vizsgálat:)
Amúgy ez nem baj.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen!Én csak egy orvoshoz és szülésznőhöz járok nem szokott más vizsgálni.Azért nem kérdeztem meg őt mert csak kijövetelkor láttam a papírt.
2011. nov. 15. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!