Mi okozhat a 4 ill.5 DPO-n ekkora hőleesést? Volt már veletek hasonló?
Most akkor lehet, hogy nem is volt meg a peteérésem? Még sosem volt ilyen görbém, a ciklusaim ált. 23-24 naposak. Légyszí segítsetek, mi lehet?
Nekem egyszer volt ilyen, akkor épp uh-on is nézték a peteérést, két tüszőm is megérett annyira, hogy kiszabadult belőlük a pete, pár nap különbséggel. Itt az a havi görbém.
Nagyon köszönöm a hozzászólásotokat, egy kicsit meg is nyugodtam, hogy előfordulhat ilyen.
Második, előre is köszönöm, remélem sikerül megtalálnod.
A hasam 2 napja fáj, a mellbimbóim érzékenyek, de nem vagyok benne biztos, hogy megvolt a peteérésem. Mára megint esett a hőm. Szerintetek van esély babára?
Nem találtam meg,pedig olvastam,hogy amikor összetalálkozik a petesejt,akkor esik le.Nekem ez a babás görbém.Szex,ilyenek nincs rajta,de 15-én voltunk együtt akkortájt.
Azóta 37.0-37.2 között mozog,de már nem írom,ja és a ferti 14-re húzta be a pét és szerintem is akkor volt.
Szerintetek reménykedhetek még, vagy már biztos meg fog jönni? Tegnap, amikor alacsony volt a hőm, már azt hittem megjön, mert nagyon erős derékfájásom és petefészek szúrkám volt, de mára minden elmúlt, csak a mellbimbó fájdalom maradt meg. Tegnap teszteltem egy 10-es érzékenységűvel, igaz du-án, de neg. lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!