Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mitől lehet...

Szerintetek mitől lehet ekkora pocakom?

Figyelt kérdés

Utolsó menszim február 9-én volt. A ciklusaim ált-ban 35-40 naposak! március 7 két cseppnyi ill. 8-án 4 csepnnyi barna folt volt a bugyimon. Azóta égő gyomorral kelek, és ezzel együtt hányingerrel is. viszont reggel mikor felkelek akkor egy kicsit kisebb a pocakom:s Szerintetek lehet ebből baba?

20/L

[link]

2011. márc. 11. 19:02
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Miért most mi is a baj az ő korával?én is 20 vagyok és 25 hetes terhes megvan a szakmám dolgoztam és még most is van állásom nem tudom hogy mi azzal a probléma hogy valaki nem 28-30 évesen szül hanem 20
2011. márc. 12. 19:35
 12/34 anonim ***** válasza:

Nincs baj a korával!!! éppen ezt írtam, hogy én 24 vagyok, és sajnos még nem lehet, mert a saját megélhetésünk is gondot jelent és szükségem van sajna 1 év munkaviszonyra a juttatások miatt, ettől a hónaptól megy a visszaszámlálás:S

sajnálom, hogy én nem szültem korábban az éveim száma miatt,( de akkor még egyetemre jártam, a szüleim tartottak el)

Annyit írtam, hogy a mai 20 évesek sajnos ritkán örülnek neki manapság.

Csütön. visszanázek, remélem lehet gratulálni.:)

2011. márc. 13. 09:17
 13/34 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, az előttem lévő 20 éves kismamának is szívből gratulálok! problémamentes terhességet és szülést kívánok, sajnálom, hogy kritikaként értelmezted a hozzászólásom:(
2011. márc. 13. 10:10
 14/34 anonim ***** válasza:
Ne haragudj nem voltam 100százalékig idekoncetrálva közbe a párom nyaggatott hogy mikor lessz már kész a kajci és sajnos nem úgy értelmeztem a hozzászólásod ahogy azt kelett volna most olvastam vissza és elnézésed kérem ui nagyon örülnék neki ha minden nő kicsit korábban szülne mert már nagyon kihúzzák az időt és nem vállalnak időben babát na ezzel nem azt akarom irni hogy 15-18 éves "gyerekek" szüljenek de olyan 20 éves koruk körül igen is vállaljanak babát:)kíváncsi vagyok kedves kérdezőnek sikerült e a baba szívemből kívánom hogy sikerüljön hiszen ennél nagyszerübb érzés mint amikor mocorog már a babóca a pocakba nincs :)
2011. márc. 13. 11:21
 15/34 A kérdező kommentje:
Ohh de edesek vtok mindenkeppen megirom csutortokon h mi ltt a teszt eredmenye.
2011. márc. 13. 18:31
 16/34 A kérdező kommentje:
Már nem birtam magammal igy csonáltam egy tesztet ma reggel és nega lett:( de éjjel kint voltam pisilni lehet h az is befolyásolja h nega lett:( na de azért még csütörtökön csin egyet!
2011. márc. 14. 13:52
 17/34 anonim ***** válasza:
Szia Milyen tesztet csináltál?Ne csüggedj még lehet hogy csütörtökön pozi lessz:)
2011. márc. 14. 14:25
 18/34 A kérdező kommentje:
X epillel terhessegi teszt
2011. márc. 14. 14:28
 19/34 anonim ***** válasza:
Pedig az nagyon jó nekem is az mutatta ki a kis pocaklakóm:)
2011. márc. 14. 15:39
 20/34 A kérdező kommentje:
Es mikor nemvart elott utan?
2011. márc. 14. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!