Szerintetek mitől lehet ekkora pocakom?
Figyelt kérdés
Utolsó menszim február 9-én volt. A ciklusaim ált-ban 35-40 naposak! március 7 két cseppnyi ill. 8-án 4 csepnnyi barna folt volt a bugyimon. Azóta égő gyomorral kelek, és ezzel együtt hányingerrel is. viszont reggel mikor felkelek akkor egy kicsit kisebb a pocakom:s Szerintetek lehet ebből baba?
20/L
2011. márc. 11. 19:02
21/34 anonim válasza:
Igazából hosszú sztori de röviden nekem úgy volt hogy mentem melózni éjszakás voltam még mensiig volt 4 napom és éreztem amikor beültem a kocsiba hogy valami nincs rendben leültem dolgozni megszédültem és tudtam hogy igen itt baba van de megvártam azt a 4 napot és ameik nap meg kelett volna jönnie (amúgy mindig hajnalba jön meg)reggel felkeltem kimentem és teszteltem halvány volt a csík de volt és utána még 3 napig teszteltem akkor jelentkeztem be a dokihoz és ő megerősitett benne hogy babát várok:)az öröm rettentő nagy volt a párommal azonnal ünnepeltünk és nem bírta várni a szüleimnek és anyósoméknak is azonnal elárultam persze az ünneplés úgy fojt hogy a párom a fincsi törley pezsit itta én meg a 100százalékos gyümilét de nagyon jó volt fincsi vacsi este gyertyafény de egyébként a kérdésedre válaszolván a nemvárt napján teszteltem:)
22/34 anonim válasza:
Szia na teszteltél?Mi lett az eredmény?
23/34 A kérdező kommentje:
Meg nem de menszi meg sehol. Sajna nincs penzem most tesztre majd fizukor csinalok ha addig nem jon meg. Megirom h milett.
2011. márc. 18. 14:32
24/34 anonim válasza:
Nagyon várom kíváncsi vagyok hogy baba van e a dologba:)Remélem igen
25/34 A kérdező kommentje:
Szijja képzeld ma sajnos hajnalban megjött... de elég fura mert mikor nekem megjön akkor előtte 1-2 napot barnázgatok, most semmi, és olyan görcsök vannak rajtam olankor h hányingerem van, nem birok felállni, fáj a fejem, de most semmi. csodálkoztam is h elég jol türöm. persze enyhén fájdogált de szinte észre sem vettem egésznap. de rendes szinű piros vér jön belőlem. na mind1 majd kövi hónapban ujra próba.
2011. márc. 19. 15:58
26/34 anonim válasza:
Szia!
Sajnálom hogy megjött nagyon szurkolok hogy minnél hamarabb sikerüljön a baba:)mennyisége sok?vagy csak vagyogat mert attól még lehet pici
27/34 A kérdező kommentje:
Osszesen eddig 2 tampont hasznaltam el az egyik teli volt a masik meg csak felig. Szokatlan mert sokkal tobb ver szokott joni az elso nap 3-4 tampon biztos kell.
2011. márc. 20. 07:26
28/34 anonim válasza:
Akkor még ne csüggedj nagyon sok nő van aki menstruál a terhessége első 3 hónapjába csak kevesebbet a színe eltér a megszokottól?
29/34 A kérdező kommentje:
az nem bár ma reggel mikor megnéztem akkor mintha barnás lenne, tegnap meg élénk piros volt.
2011. márc. 20. 11:01
30/34 A kérdező kommentje:
holnap regggel megirom h ma mennyire volt meg és h milyen volt. te hogy állsz? teszteltél már?
2011. márc. 20. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!