Ki nem várja 22-e körülre? A szokásos, mit éreztek a kérdés?
Figyelt kérdés
Én 22re nem várom és már nem érzek szurkálásokat, teljesen száraz vagyok. Jah és sajna de nem kívánom a sexet. Ennyi, de nem nagyon bizakodom. TI?2011. jan. 16. 09:11
51/71 anonim válasza:
van esetleg görbéd??szivesen megkuksiznám..V.
52/71 anonim válasza:
V. nekem nem írtál semmit. a derekam nekem is fáj. reggel is arra keltem, hogy alig bírtam megmozdulni, annyira fájt a hátam.
53/71 anonim válasza:
huu bocs ,már fonalat vesztettem.Kéne valami megkülönböztetés nektek is..név..stb..
54/71 anonim válasza:
ha folyásod van akkor valoszinüleg még nincs vége a beágyazodásnak,már ha összejött a babo...bár a tünetek...pozitivak..
55/71 A kérdező kommentje:
Nekem görbém nincs, mert meguntam a 3,5 év után. Eljött nálam is az a pont, hogy elég volt. Jön, ha jönni akar. DE ma hajnal óta is egyfolytában azon jár a fejem miért ne lehetne ez a győztes hónap. Annyit rimánkodom :S
Mindjárt itt a tesztelés ideje, nagyon izgatott vagyok, utána meg...
2011. jan. 19. 07:08
56/71 A kérdező kommentje:
de most még ugye 50-50% az esély :D
2011. jan. 19. 07:09
57/71 A kérdező kommentje:
pont ezért vagyok még egy kicsit bizakodó :D :D
2011. jan. 19. 07:09
58/71 anonim válasza:
Én 23-ára nem várom, semmi tünetem nincs, de nekem ilyenkor még ennyivel mensi előtt sem szokott lenni. Nektek igen? Mensi előtt egy-két nappal fájdogál a hasam. A terhességi tünetek azért még koraiak lennének szerintem. Bár ki tudja. Azért én is nagyon bizakodok!!! :)
59/71 anonim válasza:
sziasztok lányok!
nekem a görbém ma így alakult :(
de azért még nem adom fel, a cicim este fájt, alig tudtam rajta aludni, de reggelre elmúlt, a hasam fájdogál mensiszerűen. Ami új "tünet", az előbb akcióztunk apával és minden pózban kényelmetlen volt, meg fájt a bal petefészkem, még most is fáj, pedig ennek már egy negyedórája.
Remélem a kis babóca miatt rakoncátlankodik a szervezetem. :)
mit gondoltok nagyon gáz a görbém? két tizedet esett
A. voltam
60/71 anonim válasza:
valaki ránézne a görbémre? reménykedhetem még, vagy már törődjek bele, hogy nem sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!