Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 22-e körülre? A...

Ki nem várja 22-e körülre? A szokásos, mit éreztek a kérdés?

Figyelt kérdés
Én 22re nem várom és már nem érzek szurkálásokat, teljesen száraz vagyok. Jah és sajna de nem kívánom a sexet. Ennyi, de nem nagyon bizakodom. TI?
2011. jan. 16. 09:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
utolso voltam/vagyok. V.
2011. jan. 16. 10:45
 12/71 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

De jó, hogy ennyien írtatok, nagyon szorítok nektek is. Bár mondom én nem annyira reménykedem, mert semmi tünet, de mondjuk nem is muszáj feltétlen. Én is péntek fele tesztelek majd.

Kíváncsi vagyok rátok, és köszi!

2011. jan. 16. 10:58
 13/71 anonim ***** válasza:

Andi,

légy szíves írd meg a 9-10 nap teszt-nek mi a neve, gyógyszertárban v.DM-ben vetted? Nekem nincs itthon, de egy ilyennel próbálkoznék, a legtöbb ha jól tudom azt írja, hogy a menstr. kimaradása utáni 1. naptól mutatja.

2011. jan. 16. 10:59
 14/71 anonim ***** válasza:
nekem one step-es van itthon.10-es érzékenységü..
2011. jan. 16. 11:05
 15/71 anonim ***** válasza:
megint lemaradt az aláirás.Amugy nekem sincs tünetem,de tényleg semmi,még menzi elötti sem.V.
2011. jan. 16. 11:07
 16/71 anonim ***** válasza:

Szia!

Teszvesz-en vettem, ez egy amerikai terhességi teszt acon-os. Nem tudom, hogy lehet-e gyógyszertárban kapni. Amúgy kedden a 11. dpo-m lesz. Remélem nem fog esni a hőm és akkor tesztelek. :) És nagyon remélem, hogy + lesz!:)

Andi

2011. jan. 16. 11:20
 17/71 anonim ***** válasza:

[link]

itt a linkje, ha pesti vagy akkor még tudsz is venni, de amúgy postán is odaér péntekig. 180 forint darabja és kazettás!!

Szerintem nagyon jó!

Andi

2011. jan. 16. 11:24
 18/71 anonim ***** válasza:

Tényleg Görbét vezet valaki??Kiváncsi lennék rá nagyon.

Az enyém ilyen ma.

[link]

Késöbb volt pé,mint ahogy a rendszer behuzta.V.

2011. jan. 16. 11:27
 19/71 anonim ***** válasza:

szia V!

Úgy látom itt is összefutottunk. Neked is jan. 7-én volt peteérésed. Mikor fogsz tesztelni? Én kedden egyet tesztelek, ha nem esik a hőm. Nekem olyan, mintha vonalzót nyeltem volna.

[link]

öt napja 36.9-en stagnál.

V. neked van valamilyen folyásod?

2011. jan. 16. 11:39
 20/71 anonim ***** válasza:

Szia Utolso!

Nem lesz korai még a keddi teszt??bár én nagyon nehezen tudom kivárni.. :)

nincs folyásom.neked van??

Bár most kicsit beteg vagyok,nem nézegetem annyira.V.

2011. jan. 16. 11:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!