Ki nem várja 22-e körülre? A szokásos, mit éreztek a kérdés?
sziasztok.Én mára igy alakultam.Höm nem ment feljebb,de......!!!!Tegnap ota nincs mindjárt megjön érzés.A cicim még kicsit fájdogál,de nem vészes...
Kérdezö,te hogy vagy???
Gratu a pozi tesztesnek,remélem nekem is lesz hamarosan....(vagy már van is...))V.
V. kinek lett pozi tesztje?
Szerintem rám gondoltál, pont ez az, hogy nega lett. De nem csüggedek, valószínű, legalábbis remélem, hogy korán csináltam.
ja, látom, bocsi.
Csak az már két nappal ezelőtt volt, ezért nem gondoltam arra.
Nem adom fel semmiképp, hisz másban nem tudunk reménykedni egyikünk sem. Az sem veszi el a kedvem, hogy már szinte semmilyen tünetem sincs. Remélem a mai folyásom azt jelenti, hogy még nem fejeződött be nálam a beágyazódás, s ezért lett nega a teszt és ezért nincs jelenleg tünetem. Remélem pár nap múlva már tünetekkel na és ami még fontosabb, pozitív teszttel jelentkezhetek veletek együtt. :)
kedves V.
én is ezen agyaltam, hogy lehet még nem fejeződött be a beágyazódás, azért nega a teszt.
Sajna nem sok tünetem van. Tegnap egész este, éjjel is, (alig tudtam aludni)nagyon fájt a hasam, azt hittem meg is jön, nagyon fájt. Mára semmi. Nagyon-nagyon ritkán hasszúrka. Tegnap délutántól krémes folyás, ami ma fokozódott (több mint tegnap) a melleim még mindig úgy "fájnak", mint akit jól összevertek, de érdekes ez is, mert nem az egész mellem fáj, elől nem fáj (mármint a bimbómnál), csak főleg oldalt. Bocsi, ha kicsit zavaros. A hőm ma reggel két tizedet emelkedett. A fejem fáj már kb. egy hete (gyógyszert sosem veszek fejfájásra, de még a kávé sem mulasztja el, mert amúgy kávézok) ma az is csökkent egy kicsit, de azért tompán fáj. Kb. ennyi csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!