Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 22-e körülre? A...

Ki nem várja 22-e körülre? A szokásos, mit éreztek a kérdés?

Figyelt kérdés
Én 22re nem várom és már nem érzek szurkálásokat, teljesen száraz vagyok. Jah és sajna de nem kívánom a sexet. Ennyi, de nem nagyon bizakodom. TI?
2011. jan. 16. 09:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:

sziasztok.Én mára igy alakultam.Höm nem ment feljebb,de......!!!!Tegnap ota nincs mindjárt megjön érzés.A cicim még kicsit fájdogál,de nem vészes...

Kérdezö,te hogy vagy???

Gratu a pozi tesztesnek,remélem nekem is lesz hamarosan....(vagy már van is...))V.

2011. jan. 18. 16:50
 42/71 anonim ***** válasza:

V. kinek lett pozi tesztje?

Szerintem rám gondoltál, pont ez az, hogy nega lett. De nem csüggedek, valószínű, legalábbis remélem, hogy korán csináltam.

2011. jan. 18. 17:32
 43/71 anonim ***** válasza:
kedves utolso.Nem szabad feladni,de maugy nem rád gondoltam...
2011. jan. 18. 17:46
 44/71 anonim ***** válasza:
ma 00:45-nek(is)pozi lett vasárnap a tesztje.neki szolt.V.
2011. jan. 18. 17:48
 45/71 anonim ***** válasza:

ja, látom, bocsi.

Csak az már két nappal ezelőtt volt, ezért nem gondoltam arra.

Nem adom fel semmiképp, hisz másban nem tudunk reménykedni egyikünk sem. Az sem veszi el a kedvem, hogy már szinte semmilyen tünetem sincs. Remélem a mai folyásom azt jelenti, hogy még nem fejeződött be nálam a beágyazódás, s ezért lett nega a teszt és ezért nincs jelenleg tünetem. Remélem pár nap múlva már tünetekkel na és ami még fontosabb, pozitív teszttel jelentkezhetek veletek együtt. :)

2011. jan. 18. 18:41
 46/71 anonim ***** válasza:
Szia utolso!!Én ugy tudom ha még nem fejezödött be a beágyazodás akkor még nincs hcg a szervezetben,csak utána kezd el termelödni,de sztem utána már 1-2 nap mulva tesztelhetsz.Mit érzel amugy???Ird le részletesen ,hátha tudok neked segiteni...V.
2011. jan. 18. 18:43
 47/71 anonim ***** válasza:

kedves V.

én is ezen agyaltam, hogy lehet még nem fejeződött be a beágyazódás, azért nega a teszt.

Sajna nem sok tünetem van. Tegnap egész este, éjjel is, (alig tudtam aludni)nagyon fájt a hasam, azt hittem meg is jön, nagyon fájt. Mára semmi. Nagyon-nagyon ritkán hasszúrka. Tegnap délutántól krémes folyás, ami ma fokozódott (több mint tegnap) a melleim még mindig úgy "fájnak", mint akit jól összevertek, de érdekes ez is, mert nem az egész mellem fáj, elől nem fáj (mármint a bimbómnál), csak főleg oldalt. Bocsi, ha kicsit zavaros. A hőm ma reggel két tizedet emelkedett. A fejem fáj már kb. egy hete (gyógyszert sosem veszek fejfájásra, de még a kávé sem mulasztja el, mert amúgy kávézok) ma az is csökkent egy kicsit, de azért tompán fáj. Kb. ennyi csak.

2011. jan. 18. 19:28
 48/71 anonim ***** válasza:
Figyeld a folyásod,és ha abbamarad tesztelj..én is ezt csináltam...
2011. jan. 18. 19:38
 49/71 A kérdező kommentje:
Fúúúúú nagyon jó, hogy így tartjuk egymásban a lelket. Én nagyon izgulok már, alig várom a tesztelést. Mostanra fáj egy kicsit a derekam, és a hasam elég puffadt (de nagyon). Folyásom semmi, tök száraz vagyok. ÉS néha szúrka, de semmi. NEm hiszem, hogy van valami, de nincs folyásom és ez egy kicsit pozitív. JAh meg fáradt vagyok, meg egy kicsit a közérzetem olyan furi.Szombaton fogok tesztelni...
2011. jan. 18. 19:46
 50/71 anonim ***** válasza:
szia kérdezö..Én is örülök hogy igy ,ilyen sürün tarjuk a kapcsolatot.Én is száraz vagyok,derekam fáj,nem is kicsit,éhes vagyok,:)cicim is fájdogál.V.
2011. jan. 18. 19:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!