Ki nem várja 22-e körülre? A szokásos, mit éreztek a kérdés?
Figyelt kérdés
Én 22re nem várom és már nem érzek szurkálásokat, teljesen száraz vagyok. Jah és sajna de nem kívánom a sexet. Ennyi, de nem nagyon bizakodom. TI?2011. jan. 16. 09:11
22/71 anonim válasza:
Andi voltam, aki kedden akar tesztelni. Lehet korai lesz, de mint már írtam van egy tesztem, ami peteérés után 9-10 nappal már kimutatja esetlegesen. Én azért 11. napon akarok tesztelni, de csakis akkor, ha a hőm sem esik. Tudom lehet korai, de már nem bírom kivárni.
Nekem sincs folyásom.
23/71 anonim válasza:
rendben Andi.Ird meg majd ám hogy mi lett...V.
24/71 anonim válasza:
persze megírom, meg ha lesz rajta csík akkor fel is teszem. Andi
25/71 anonim válasza:
már izgatottan várom.Én is nehezen birom ki hétvégéig hogy ne teszteljek... V.
26/71 anonim válasza:
Nekem 23-án kéne megjönni, de nagyon nem várom. Semmi tünetem nincs, de nekem ilyenkor még mensi előtünet sem szokott lenni. Viszont van egy minimális folyásom, az nem jót jelent?
27/71 anonim válasza:
elvileg beágyazódás környékén kell lennie 2-3 napig folyásnak, úgyhogy nincs gáz. Meg én olvastam már olyat hogy egyik száraz volt és úgy volt terhes, másik krémes folyásról számolt be és úgy volt terhes.
28/71 A kérdező kommentje:
MA du. nagyon olyan érzésem volt, hogy megjön, és fáradt vagyok meg fájdogált a hasam.
DE semmi...egyéb.
MAJD ÍRJÁTOK ÁM MEG A TESZTEK EREDMÉNYÉT! HOGY EGYÜTT TUDJUNK ÖRÜLNI!
2011. jan. 16. 17:24
29/71 anonim válasza:
hát akkor most nagyon reménykedek, mert nálam kb most lehet a beágyazódás, és tegnap óta van kicsi folyásom. De jó lenne! :)
30/71 anonim válasza:
Nekem most este felé lett 1 kis folyásom.De akkor ezekszerint ez normális.???!!!??Ma vagyok 8. dpo napon.Meddig tart a folyás??Utána jön az ugynevezett "kiszáradás"???V.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!