Ki nem várja 22-e körülre? A szokásos, mit éreztek a kérdés?
igen V. De nehogy nagyon kiszáradj. :)
kb. 2-3 nap az írás szerint, utána szárazság
sziasztok!!Kinél mi a helyzet???Nekem tegnap este fájt a hasam,és a cicim is.Mára semmi.azt hittem este hogy most fog megjönni.
Görbém igy alakult.
szia V.!
Holnap meg gondolom megint felfelé megy majd a görbéd! Hűen a neved kezdőbetűjéhez. :)
Nekem ma is 36.9 volt, mint már vagy 6 napja.
De csatolom is.
Köszi Utolso a választ,ari vagy nagyon.De szerinted jo még igy a görbém??van még esély???
A tiéd nagyon szupi igy,vonalzot nyelt.. v.
Köszi utolso.Én is izgatottan várom a végét.2.naoja fájdogál a hasam,és kicsit a cicim is érzékenyebb.Ez jot jelenthet??Olyan mintha megakarna jönni érzésem van.De nem egész nap,mint elötte szokott lenni,csak néha-néha.
V.
Sziasztok!
Csak biztatni szeretnélek titeket.Nekem 16.-án nem kellett megjönnie és pozitívat teszteltem vasárnap reggel.A lényeg az én görbém is vonalzót nyelt 36.9 volt végig szinte.Szurkolók nektek nagyon
sziasztok lányok!
V. hogy alakultál mára? Nekem emelkedett a görbém, mostmár nem vonalzós, viszont reggel teszteltem, negatív lett. :(
de nem szomorkodom, hisz még min. 3 nap a mensiig vagy 5. Két nappal hamarabb volt peteérésem, így nem tudom, hogy mikorra várjam.
Tegnap este alig tudtam aludni úgy görcsölt a hasam. A cicimben az "izomláz" sajna csökkent már nem fáj annyira. A szurkák is csökkentek. De nem adom fel, nekem pénteken reggel pozitív lesz a tesztem, mert fő a pozitív hozzáállás. nem csüggedek a mai nega tesztemen sem, lehet még nem fejeződött be a beágyazódás és nincs annyi hcg a szervezetemben, vagy az is lehet, hogy szar a teszt. :)
veletek mizu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!