Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 22-e körülre? A...

Ki nem várja 22-e körülre? A szokásos, mit éreztek a kérdés?

Figyelt kérdés
Én 22re nem várom és már nem érzek szurkálásokat, teljesen száraz vagyok. Jah és sajna de nem kívánom a sexet. Ennyi, de nem nagyon bizakodom. TI?
2011. jan. 16. 09:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
0%
mi lenne, ha használnád végre a keresőt??? nem unjátok még?
2011. jan. 16. 09:20
 2/71 A kérdező kommentje:

Sajnálom!

Szerintem nem unjuk.

Hallottál arról, hogy mi az a remény, mi a segítség?

Gondolom nincsenek olyan problémáid, mint nekem/nekünk így ezért gorombáskodsz.

HA nem értesz meg és nem akarsz segíteni, akkor ne bánts meg!

2011. jan. 16. 09:23
 3/71 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit fáj meg szúrkál a hasam, és nagyon kívánom a szexet (nem is tudtam eddig, hogy ez is jót jelenthet, a férjem mondta), és nem bírtam megenni a kedvenc sajtom, helyette mandarint ettem reggel kettőt (általában csak azért eszem gyümölcsöt mert tudom hogy kell, nem azért mert szeretnék) szóval én bizakodom nagyon, remélem nem fogok csalódni, ettől egy kicsit félek hogy mégsem és rosszul érzem majd magam.
2011. jan. 16. 09:23
 4/71 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, nem unjuk, mert általában nincs az ember körül még 10 barátnő aki mind gyereket szeretne és jó valakivel beszélgetni ilyenekről.
2011. jan. 16. 09:25
 5/71 anonim ***** válasza:

sziasztok.Én sem unom még.Én is 21.-22-re nem várom.Nekem pár nappal ezelött volt gyenge hasszurka,föleg jobb oldalon.amugy semmi tünet.Még menzi elötünet sincs.

Mikor teszteltek??V.

2011. jan. 16. 09:49
 6/71 anonim ***** válasza:

sziasztok!

nálam ami "tünetek" voltak, mára nagyon lecsökkentek. :(

Azért még reménykedem. A szexet mondhatni, hogy egyáltalán nem kívánom, bár szerintem ez nem jelent semmit. Az első terhességemnél sem kívántam egészen a végéig. (persze volt szex, de nem úgy, mint amikor megőrülsz érte, annyira akarod) A petefészkem tegnap még nagyon fájt egész nap, ma még nem éreztem, de én nem adom fel. Hiszen amíg nem jön meg addig tudjuk itt egymást biztatni és reménykedni, nem igaz? A melleim még mindig olyanok mintha megütöttem volna. Ráadásul már kb. egy hete fáj a fejem is, hiába iszok kávét. (amúgy is mindig kávéztam)

Jövőhéten kiderül, addig meg szorítsunk egymásért.

Andi voltam

2011. jan. 16. 09:51
 7/71 anonim ***** válasza:
Én pénteken mert egy buliba megyünk és igaz csak a vasárnapra nem várom, de hátha mégis akkor meg nem szeretném a babát "leitatni", szerintetek két nappal előtte van értelme tesztelni?
2011. jan. 16. 10:26
 8/71 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Én úgy tervezem, hogy 18-án reggel tesztelek egyet, ha nem esik le a hőm. 21-23-ra nem várom. Persze lehet korai lesz, de hátha nem. Olyan tesztem van itthon, amire az van írva, hogy peteérés után 9-10 nappal már kimutatja, csak azért merek tesztelni vele. És remélem pozitív lesz. :)

Úgyhogy szerintem te is tesztelhetsz péntek reggel.

De el ne felejtsd megírni!

Andi voltam

2011. jan. 16. 10:28
 9/71 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekem folyamatosan vannak tüneteim pár napja.

A melleim fájnak, és mintha sötétebb lenne a mellbimbóm körül a bimbóudvar. Az alhasam is eléggé fáj, mintha olyan teltség érzetem lenne, de néha érzek élesebb fájdalmat is. Nem egyfolytában, csak úgy egyszercsak előjön. A gyomrom is rosszalkodik napok óta, de nem émelygek, inkább fáj.

Holnap reggel tervezek tesztelni. Szerintetek mire számíthatok?

2011. jan. 16. 10:33
 10/71 anonim ***** válasza:

sziasztok.Én is pénteken tesztelek akkor veletek!!Irja meg majd mindenki hogy kinek mi lett az eredmény...bár addig nem szabad feladni a reményt amig nem jön meg!!

Tényleg nektek mi a véleményetek a jostesztelésröl??Van valakinek tapasztalata már ezzel kapcsolatban?

2011. jan. 16. 10:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!