Pozitív tesztem van, lehetséges, hogy ennek ellenére ugyanúgy van peteérésem? Tudom, buta kérdés, de szokásos módon távozott ma reggel a peteéréskor leválni szokott nyálkás burok
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 08:58
1/13 anonim válasza:
Milyen burok szokott neked távozni peteéréskor??? Oo
2/13 A kérdező kommentje:
Nem mindenkinél ilyen látványos a peteérés, nekem első szülés óta van.
2011. febr. 1. 09:03
3/13 anonim válasza:
Na de könyörgöm, akinek látványos a peteérés annak sincs semmilyen BUROK! Te ezt honnan szedted?
4/13 A kérdező kommentje:
Nem tudok vitába szállni olyasvalakivel, akinek nincs ilyen jelenség peteéréskor.Sajnálom. Várom a további válaszokat.
2011. febr. 1. 09:08
5/13 anonim válasza:
Nem jelenség kérdése, még csak nem is vita, de nincs burok peteéréskor. Te talán a tojásfehérje szerű váladékkal kevered, de az nem burok, csak mirigyek által termelt nyák. Burok az nincs. Így nem is csodálom, hogy terhesen azt hiszed, hogy van peteérésed.
6/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat, rosszul tettem fel a kérdést, nem a peteérésre , hanem konkrétan a tüszőrepedésre gondoltam. Szóval ami tüszőrepedéskor távozik, az ma is távozott. Lehetséges-e terhesség alatt?
2011. febr. 1. 09:12
7/13 anonim válasza:
Ne haragudj, de én sem értem! Nekem sem távozik semmi! Annyi,hogy tojásfehérjés nyákom van pé előtt! De távozni nem távozik semmilyen burok szerű! Vagy folyásra gondolsz?
8/13 anonim válasza:
Nem lehetséges, de sokféle folyás lehet a terhesség alatt, amit nem tüszőrepedés okoz. És hasonló.
9/13 A kérdező kommentje:
Nem-neem :) arra gondolok, amit ti nyáknak hívtok. :) Csak annyira egyben jön ki, mint egy levált burok. Azért hívom buroknak. :) Szóval nyák?Akkor nyák. :)
2011. febr. 1. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!