Pozitív tesztem van, lehetséges, hogy ennek ellenére ugyanúgy van peteérésem? Tudom, buta kérdés, de szokásos módon távozott ma reggel a peteéréskor leválni szokott nyálkás burok
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 08:58
11/13 anonim válasza:
Nem tudom te mire gondolsz, de nekem tüszőrepedéskor minden hónapban szokott lenni egy pici tűzpiros kocsonyás akármi a papíron törlésnél, olyan mint a zselatin..és akkora mint egy borsó.Ez azóta van csak, hogy szültem, azaz pár éve minden hónapban.
12/13 anonim válasza:
nem hiszem el miért kell megkérdőjelezni a másikat??????????
Nekem is volt már ilyen, egyben távozott belőlem wc-kor egy nagy nyúlós vmi... nem is részletezném, ezt nevezi ő buroknak.
13/13 anonim válasza:
Na amit ő buroknak nevez, azt a nők 90%-a nyáknak! :) Ezért nem értettük a kérdést. Belőlem is szokott egyben távozni, pont olyan, ha megnézed,mint a tojásfehérje. Ezért hívják úgy!:)
Csinálj még egy tesztet két nap múlva. Ha az is ugyanolyan erős, akkor terhes vagy! Egyébként mindenkinek más a folyása terhesen. Van, aki száraz lesz, van akinek ugyanolyan sűrű folyása van, mint pé-kor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!