Terhessi tesztes kérdés. Mikor? Hogyan? Holnap reggel tesztelnék, de nemtudom, ha mondjuk hajnali 4kor kimegyek pisilni akkor jó lesz-e a reggel 7es vizelet, vagy akkor 4kor csináljam meg?
és olyat vettem amire rákellenne pisilnem. De bele van írva hogy összegyűjtve, belemártva is jó. Hogy csináljam? Pisiljem le? Vagy gyűjtsem össze?úgy izgulok, ha negatív lesz ne az én elbénázásom miatt legyen.
amúgy pozitívat szeretnék!!!
Vagy belepisilsz egy pohárkába és belemártod, vagy beletartod a vizeletsugárba. Egyik sem befolyásolja az eredményt. :o)
A hajnali is jó, de megfelel a reggeli.
Első babámnál én 5-kor ébredtem, és akkor csináltam. :o)
Szurkolok!
Az én tapasztalatom az, h mindegy, h mikor tesztelsz.
Én a Gabriel márkájút szeretem, cseppentős, este 9-kor pozitív lett, nemvárt után két nappal.
Időm sem volt feleszmélni, nem vicc, azonnal két, erős csík lett, én mindig annyira izgultam az eredményen, h mindig letakartam a dobozzal, és hősiesen kivártam az 5 percet.
A pozitívnál nem volt rá időm:)
Sajnos tegnap negatív lett, pedig nagyon szeretnénk kistesót:(
sztem is a hajnali a jó
én is így csináltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!