Kényes kérdés, de hol tegyem fel ha nem itt? Már 2 hónapja szültem, de még mindig van hogy hirtelen mozdulatra kis vizelet kijön. Normális ez még? Kezdhetek aggódni?
Figyelt kérdés
Egyedüli eset vagyok vagy más is van,volt igy?2010. máj. 10. 11:23
1/4 Vilcsianyuja válasza:
Egyáltalán nem vagy egyedi eset, voltak itt már hasonló kérdések :) Ne aggódj, el fog múlni. Egyet tehetsz ellene, az pedig az intim torna.
2/4 anonim válasza:
Nekem 6 hónappal szülés után is előfordult, hogy egy köhögésnél vagy hapcizásnál becsurgott:(
De mára már minden helyreállt(20hónapos a kislányom).
3/4 anonim válasza:
Sajnos nekem is előfordul néha (5hónapos a pici) és intimtornával tehetsz ellene. Az erősíti az izmokaz alul.
4/4 anonim válasza:
Én is 2 hónapja szültem, nálam is van ilyen helyzet sajna. Tüsszentésnél, erősebb köhögésnél:(.Valóban semmi más egyenlőre nem segíthet,csak amit az előttem válaszolók javasolhat: INTIM TORNA. Azt bármikor csinálhatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!