2/11 anonim válasza:
Nagyon jó, hogy feltetted, mert ezt minden kismamának látnia kell!
3/11 anonim válasza:
Megnéztem és remélem,hogy még sokan megnézik,ugyanis ebből kiderül,hogy az első trimeszterben is kell oltani!
4/11 anonim válasza:
Én úgy gondolom oltatok, eddig ellene voltam, de már félek, majdnem minden nap van a hírekben, hogy egy kismama megbetegszik! Ti hogy álltok ezzel?
5/11 anonim válasza:
34 hetesek nem érzitek, hogy fáj a talpatok? Mitől lehet? Hátam, derekam az oké, de a talpam.....már felkeléskor.
6/11 A kérdező kommentje:
én 34 hetesen oltattam, ez volt 3 hete. igaz én külföldön élek és itt most nincs akkora vírusveszély mint otthon. ez a riportot ma véletlenül találtam, gondoltam felrakom, hogy mások is meg tudják nézni. annyi ilyen típusú kérdést tesznek fel itt a kismamák és szerintem elég jól megválaszolnak végre mindent ebben a riportban.
2009. dec. 3. 16:19
7/11 anonim válasza:
Köszönöm, h feltetted. Már pár napja tudom, h oltatni fogok.. Rettenetes, ami történik. Remélem senki nem áll be a sorba és mindenki oltat! Az 5 hónapos terhes kismamáról meg annyit, h ha én kerülnék ilyen helyzetbe, h engem mentenek a baba helyett, én nem akarnám túlélni... Borzasztó!!!!!!
15+1 km
8/11 anonim válasza:
Melyik országban élsz?
Én Angliában, 30 hetes terhes vagyok 1 hét múlva megyünk haza... Otthon meg járvány van...
Nem tudom, oltassak-e...
9/11 A kérdező kommentje:
Skóciában. Oltass szerintem, főleg ha hazamentek. Nekem a karom fájt két napig kicsit az oltás után, de semmi más. Azóta nyugodt vagyok és nem kattogok a döntésen.
2009. dec. 3. 18:01
10/11 anonim válasza:
Köszi a választ, szerintem oltatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!