Mivel érdemes közlekedni két kicsivel? Ezt a babakocsit mennyiért lehetne eladni (két éves, mi a második család vagyunk, egy évet volt aktívan használva)? Link a kérdés alján. öo
19hónapos lesz a fiam, mikor születik a tesó, dec végén.
Van egy nagy batár babakocsink, amivel nem tudok egyedül közlekedni, télen nem tudom tolni a hóban stbstbstb.
A fiammal kenguruzunk, viszont azt lassan le kell tennem, mert növöget a pocakom, szerencsére nagy távokat képes már most gyalogolni velem, keveset kell megállni pihenni vele.
Ha megszületik a kicsi, akkor nem tudom mit kéne. Egy újszülöt kengurú, a fiam meg totyog mellettem kézenfogva. Vagy hogyan? Mert azért elfárad a nagyobbik is, pláne ha elálmosodik, nem tudom felvenni, nem biztos, hogy lenne hely ahol leülhetnék vele, lefektethetném aludni(nem vagyunk szívbajosak, múltkor az egyik pláza egyik foteljén aludt a kicsi, egy órát olvasgattam mellette. elfáradt, elaludt) A másik, hogy télen ugye beöltöztetjük a babákat, pléne a nagyon kicsikket, hogyan férne el a kenguruban.
Esetleg könnyű babakocst tudnátok ajánlani amivel tömegközlekedni lehet, tehát nem egy nagy batár, nem nehéz, újszülöttnek, és testvérfellépőt szerzek be hozzá. Bár azzal is hasonló, hogy mit csináljak az álmos nagyobbikkal.
Ki hogyan oldotta meg. Vagy hogyan lehetne.
[link] a miénk bordó-bézs
Testvérkocsi batárnagy, nehéz széles, és csak tömegközlekedni tudok, bevásárláshoz is vagy bkv, vagy nagyon hosszú séta sz@r úton. Ami könnyű és bírná a strapát arra nincs pénz:S
A testvérfellépő is jó lenne, de ahoz is könnyű kocsi kéne a kicsinek. A nagyot a szülés után tudnám vinni a mostani kenguruban, csak a kicsit hová, mibe teszem.
Próbálj meg használtan venni egy Peg perego Venezia, vagy Peg perego Uno babakocsit.(Újonnan elég borsos az ára) Mindkettő kicsi, és azt hiszem gyárilag van hozzájuk testvérfellépő, és újszülöttkortól tudod használni, mert átfordítható tolókaros, és vízszintesig dönthető.
Keress rá a neten, szerintem Neked is tetszeni fog! A lányom 1 éves, és a babakocsink sz@r, úgyhogy én is ezeket nézegetem, mert majd a kistesónak is jó lenne.
erről mi a véleményetek, plusz a nagynak a kenguru?
Most teljesen véletlenül találtam rá, és még árban is elfogadható.
Hogy kicsi a bevásárló rekesze, annyi bajom legyen.
Könnyű, így amit leírtak róla, ha még manőverezni is tud, na akkor tényleg jó.
Mert a mi kocsinkkal nem lehet megtenni, sírva röhögök magamon, mikor menni kell vele, hiába forgatható a tolókar, ha hátulról az istenért sem lehet vele menni, szóval, és akkor csak annyi az előnye, hogy a fél lidl elfér alul... kevés előnynek:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!