40 vagyok, nem késő még (első) gyereket vállalni? A férjem idősebb.
Utolso nem a 28-30eves a fiatal:D
Az mar kozepkorunak szamit. En 40 vagyok,5 eves a fiam. Szerintem a legoregebb vagyok, a tobbseg 25 ev korul van , de sok a 20 eves. Par 32 eves. Bar nekik tobbnyire elso gyerek,nekem masodik.
De de, oviban a 28-32 abszolut a fiatal kategória... legalábbis nálunk annál fiatalabb nincs, és ez is azt jelenti, hogy ugye 23-28 között szültek, magyarul egyetem után közvetlenül, vagy előbb összeházasodtak..
Ha nálatok sok a 20 éves, akkor már ne haragudj, de merre élsz? Mert hogy 16-17 évesen kellett szüljenek akkor, vagy még hamarabb, ha nem kiscsoport. Ha a többiek meg 25 évesek, akkor is 19-22 között szülhettek, magyarul nálatok nincsenek diplomás anyukák? Ez mondjuk nem akkora gond, de a sok 20 évest igen nehezen képzelem el.
Én 37 évesen szültem a 4.et, már azt is későnek tartom. Fizikailag feleannyit bírok,mint az elsővel. És igen,attól is félek, hogy még fiatal lesz, amikor én már nagyon öregszem. Ha tőle lesz unokám, max nézni tudom majd, és nem olyan nagymama leszek,mint szeretnék.
Sok minden kockázata megnő a korral, mindenféle komplikációké, és nem csak a gyereknél, a tested már nem úgy reagál, nem úgy regenerálódik.
És soha nem mondanám azt egy nőnek, ha vágyik egy gyerekre, hogy ne szüljön, de te ne sokat gondolkozz már.
Én nem vállalnék (igaz van egy lányom, 23 évesen szültem és sose akartam többet), úgy se vállalnám, ha én pl 30 lennék az apa 45.
DE! Ezt senki nem döntheti el helyettetek.
27-es vagyok.
11 persze...mindenre van példa. Papám is 86, éveket letagadhatna, 3 éve még futni járt, de a legtöbb ennyi idős emberre sajnos nem jellemző.
Én nem örülnék neki ha pl anyám most lenne 72...
A másik, hogy akinek van gyereke az elöbb nemet mond,m mind akinek nincs.
Nalunk a ferjem 39, en 28, augusztusban szuletett meg az elso kozos gyerekunk. A korabol adodoan is -es meg ezernyi ok miatt- megallunk, neki egyebkent is van mar egy kisiskolas fia az elozo kapcsolatabol.
Irod, idosebb a ferjed. Mennyivel? 5-10 evvel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!