Ki van dpo7-en? Izguljunk együtt 😊
Ohh 🥺
És megjött neked N?
Nekem ma 11 dpo-n elkezdett csökkeni a hőm. Eddig 37.0 volt (annyira örültem neki) ma pedig 36.8 szóval gondolom Vasárnap nekem is megjön.
-L
Még nem jött meg de nagyon görcsölök. Szerintem legkésőbb holnap megjön.
Még te se add fel. :) Holnapra még vissza kúszhat az a hő. Kíváncsi leszek.
Olyan szép ajándék lett volna mindannyiunknak így karácsony előtt egy szép pozitív teszt. :(
Egyébként igen, annyiszor elképzeltem már, hogy a férjemnek, hogy mondom el. Pont Karácsony előtt pedig még jobb lett volna. 🥺
Egyébként nem adtam még fel, reménykedem. Bár a mellbimbóim fájnak kegyetlenül és nekem ez mindig a mensi előjele.
Gondolkoztam ma, hogy csináljak-e egy tesztet. Egyik felem nagyon akar, másik pedig nem akar már csalódni. 🥺
Annyi negatív tesztet láttam már, hogy rendesen gyomorgörcsöm van, ha tesztelni kell. 😅
Nekem a Mikulás menzeszt hozott ajándékba. 😄
Valahol örülök mert ez az első rendes ,időben jött menstruációm a spirál óta. Ezek szerint talán kezdenek rendeződni a dolgok.
Nálad mi a helyzet L?
Új hónap, új esély! Mindig így próbálom felfogni mindig. 🥰
A hőm fent van 37.0 volt ma reggel is. De ugye 12. dpo, szóval még ilyenkor nem is szokott leesni. 13. dpo-n szokott lefelé indulni, szóval kíváncsi vagyok a holnapi napra.
Egyébként tompa alhasi fájdalmam az volt ma és a wc papíron volt egy pici rózsaszínes folyás. Szóval gyanítom, hogy Vasárnap szokásosan megjön. 😓
-L
Sajnos ez a hónap is sikertelen lett. Ma reggelre elkezdtem barnázni.
Kezdem feladni, hogy természetes úton sikerüljön a baba. 😔
-L
Éppen tegnap este jutottál eszembe. Nagyon sajnálom!
Ne add fel!!!
Írtad korábban, hogy mindkettőtöknél van valami. Jártok valahova vagy szedtek valamit?
Csajok ez termékeny nyák?
Az a baj hogy 8. Ciklusnaptol ilyen nekem kb 2 héten keresztül...volt hogy egész hónapban ilyen volt. Nemvoltak száraz napjaim.
Januárban megyünk meddőségibe, de azért még ezt az 1 hónapot decemberben még megpróbáljuk. Elvileg pont Karácsony környékén lesz az ovulációm, hátha történne egy Karácsonyi csoda. 🥰
Te mikorra várod az ovut? :)
Én méhpempőt, gránátalma levet iszok, plusz PCOS tea és női termékenységi teát.
Párom tökmagolajat, Folandrolt.
És emellett mindketten eszünk C,D,E vitamint, Q10-et, Omega3-at. Plusz én Femibiont. 😊
Kérdező, kép alapján igen úgy tűnik. 😊
-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!