Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki van dpo7-en? Izguljunk...

Ki van dpo7-en? Izguljunk együtt 😊

Figyelt kérdés
nov. 25. 17:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/102 anonim ***** válasza:

Szia!

5.dpo körül vagyok. Dec 4.-re nem várom. Második próbálkozós hónap.

Veled mi újság kedves kérdező? 🙂

nov. 26. 07:59
 2/102 A kérdező kommentje:

Ma vagyok dpo8 hőm 37.0 volt reggel, úgyhogy reménykedem. Persze esélyes hogy átver a testem és megint megjön hamarabb :( tegnap vizes folyásom volt, ami ugye a mensi előjele.

Egyébként 3. probalkozós hónapunk, tesót szeretnénk a kisfiunknak. Fiamra 1 év 2 hónapot vártunk, remélem a tesó hamarabb akar majd jönni 😊

nov. 26. 10:56
 3/102 A kérdező kommentje:
Én ma már görcsölgetek, lehet megjön korábban :(
nov. 26. 16:01
 4/102 anonim ***** válasza:
Nem biztos még ne add fel. Más oka is lehet, hogy görcsölgetsz.
nov. 26. 20:43
 5/102 A kérdező kommentje:
Igen, abban bízom, hogy más oka van a görcsöknek. :) ti miota probalkoztok?
nov. 26. 21:38
 6/102 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

Második hónapja. Vagyis szeptember végén vetettem le hormonos spirált utána 2 nappal meg is jött az első rendes menzeszem. Orvosom mondta ,hogy az első menzesz után lehet próbálkozni. Nem sikerült és 40 nap múlva jött meg legközelebb. Kíváncsi leszek.

Nekem már vannak gyerekeim az előző házasságomból. Viszont lett új férjem és szeretnénk közös babát.

nov. 26. 22:00
 7/102 anonim ***** válasza:

Ja eddig minden válaszolód én voltam amúgy.😄

Te mikor tervezel tesztelni?

Én a múlt hónapban annyi tesztet ellőttem így most próbálom kihúzni nem várt napjáig de nem tudom ,hogy sikerül vagy sem.

nov. 26. 22:03
 8/102 A kérdező kommentje:
Én csak december 3.-án ha addig nemjön meg :) fiammal is megvártam amíg nemjön meg, hogy tuti legyek benne. Lett is 2 erős pozi tesztem.
nov. 26. 22:06
 9/102 anonim ***** válasza:
Remélem nekem is sikerül december 4.-ig kívárni.
nov. 26. 22:09
 10/102 A kérdező kommentje:
Sajna mindig megjön hamarabb mint amire várom. A pontos pémet nemtudom csak kb, viszont 3 naponta voltunk együtt a férjemmel, úgyhogy reménykedem.
nov. 26. 22:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!