Ki van dpo7-en? Izguljunk együtt 😊
Szia!
5.dpo körül vagyok. Dec 4.-re nem várom. Második próbálkozós hónap.
Veled mi újság kedves kérdező? 🙂
Ma vagyok dpo8 hőm 37.0 volt reggel, úgyhogy reménykedem. Persze esélyes hogy átver a testem és megint megjön hamarabb :( tegnap vizes folyásom volt, ami ugye a mensi előjele.
Egyébként 3. probalkozós hónapunk, tesót szeretnénk a kisfiunknak. Fiamra 1 év 2 hónapot vártunk, remélem a tesó hamarabb akar majd jönni 😊
Első válaszoló vagyok.
Második hónapja. Vagyis szeptember végén vetettem le hormonos spirált utána 2 nappal meg is jött az első rendes menzeszem. Orvosom mondta ,hogy az első menzesz után lehet próbálkozni. Nem sikerült és 40 nap múlva jött meg legközelebb. Kíváncsi leszek.
Nekem már vannak gyerekeim az előző házasságomból. Viszont lett új férjem és szeretnénk közös babát.
Ja eddig minden válaszolód én voltam amúgy.😄
Te mikor tervezel tesztelni?
Én a múlt hónapban annyi tesztet ellőttem így most próbálom kihúzni nem várt napjáig de nem tudom ,hogy sikerül vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!