Ki van dpo7-en? Izguljunk együtt 😊
Figyelt kérdés
nov. 25. 17:19
11/102 anonim válasza:
Én sem tudom pontosan mikor van a pém. Ciklus.hu szerint 20.-án volt.
12/102 anonim válasza:
Véletlenül elküldtem.
Mi 19.-ig szinte minden nap voltunk együtt viszont 20.-án elutazott a férjem (katona) szóval remélem így is van esély.
19.-én és 20.-án is éreztem pés tüneteket de sajnos a mirena spirál óta nem olyan egyértelmű. Pl. nyákom is csak minimális van.
Ma reggel óta viszont picit én is görcsölgetek.
13/102 A kérdező kommentje:
Reggeli hőm még 36.9 volt, sok vizes folyásom van. Nekem a pém 17.-e és 20.-a kozott bárhol lehetett kb..
nov. 27. 07:32
14/102 anonim válasza:
Nekem is inkább vizes folyásom van.
15/102 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi rosszul irtam. 15-18 kozott barhol lehetett. Ciklusnapot irtam veletlen.
nov. 27. 07:45
16/102 A kérdező kommentje:
Sajnos nem emlékszem hogy a fiamm milyen folyásom volt terhesség elején. De a 25. héttől nagyon bő vizes folyasom volt vele kb mintha csapból öntötték volna.
nov. 27. 08:34
17/102 anonim válasza:
Őszintén én sem emlékszem mivel a legkissebb is 8 és fél éves már.
18/102 A kérdező kommentje:
Ma egész nap fáj a derekam, mint mensi előtt szokott. Kb mindjárt leszakad úgy érzem :(
Nem élem bele magam azért a baba dologba. :) 9.dpo-n vagyok.
nov. 27. 10:40
19/102 A kérdező kommentje:
Úgynézki megjön ma :( most voltam wc-n es rozsaszín volt mikor megtöröltem :( gondoltam hogy hamarabb megjön. Pedig akkor pont aznap voltunk együtt mikor pém volt. Neked további sok sikert! :)
nov. 27. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!