Ki nem várja áprilisba?? Izguljunk együtt. Osszuk meg a tapasztalatokat, észrevételeket.
Én ugyan holnapra nem várom, de nektek megy a drukk ezerrel. Azért is írok, hogy könnyebben tudjalak követni benneteket 😌
K
Első vagyok. Nekünk 4.hónap. Ha most jönne össze dec23-ra lennék kiírva :) Baba a fa alá karácsonyra :)
R
Sziasztok!
En másodikára nem várom. Szedek C, D, és E-vitamint, és folsavat, ittam ciklus első felében palástfű, második felétől cickafark teát. A fiam az első ilyen hónapban megfogant. Most is ez az első ilyen hónap, bár előtte évekig szedtem fogamzásgátlót.
A ciklusomat csak naptárral követem, teszttel nem. Naptári ovu óta folyamatosan szurkálgat, fájdogál a derekam, a vizes folyás is bővebb. De most ez simán lehet bármi. Akár az is, hogy előtte szedtem a bogyót, meg az is, hogy iszom ezeket, meg az is, hogy most jobban is figyelem magam. Amúgy meg meg is vagyok fázva, szóval a franc se tudja. Igyekszem tudatos lenni. Lehet, hogy ez valakinek már sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!