Ki van dpo7-en? Izguljunk együtt 😊
Figyelt kérdés
nov. 25. 17:19
21/102 A kérdező kommentje:
Nemtudom. Mert 1x volt rozsaszin a wc papír mikor megtöröltem viszont azóta sincs semmi. Érdekes. Kissé görcsölgetek.
nov. 27. 21:23
22/102 anonim válasza:
Akkor szerintem ez még nem menzesz. Viszont beágyazódás akár lehet?!
23/102 A kérdező kommentje:
Ma leesett a hőm 36.7 re. Tuti hogy megfog jönni :(
nov. 28. 07:14
24/102 anonim válasza:
Szerintem még ne temesd ezt a hónapot. Mondjuk a hőmérőzéshez nem értek.
25/102 A kérdező kommentje:
Nekem eddig ha leesett a hőm, mindig megjött :( fiamnál 37.1 en maradt a hőm végig. De nyilván akkor a biztos ha megjön rendesen. De ha 36.7 re leesett eddig mindig megjött.
nov. 28. 08:33
26/102 anonim válasza:
Sziasztok!
Remélem csatlakozhatok, bár én még csak a 4dpo-n vagyok, de már régóta próbálkozunk. Első baba lenne.
Januárban megyünk meddőségibe, mert nekem PCOS-em van, páromnak pedig nem túl jó a sperma eredménye. ☹️ De azért még küzdünk, hátha csoda történne. 🥰
27/102 A kérdező kommentje:
Szia! Én is pcos es vagyok, mi 2023 februárba mentunk volna kivizsgálásra, akkor 1 éve nemjött már a baba. Végül február 5.-én pozit teszteltem, azóta 16 honapos legényke. Sose adjátok fel 😊
nov. 28. 10:57
28/102 A kérdező kommentje:
Csajok, amúgy én nemtudom már mivan. Tegnap délutan 3 kor volt 1x egy rózsaszín folt a wc papíron törléskor. Azóta se volt semmi, hőm leesett mint mensikor, görcsölgetek is, de semmi vérzés. Nemszeretem ha a szervezetem szórakozik velem. Jönne meg akkor inkább...😅
nov. 28. 11:23
29/102 anonim válasza:
Próbáljuk nem feladni, jó ilyen siker történeteket hallani! 🥰🥰
Hanyadik dpo-n vagy ma? Mert az a rózsaszín folt akár beágyazódási vérzés is lehetett, nem? 🥰
30/102 A kérdező kommentje:
10. dpo-n vagyok ma. Igen, az is lehet, de ma leesett a hőm. :/ eddig csak mensikor esett le. Úgyhogy nemtudom már mivan. Ilyen se volt még hogy egyszer rózsaszín folt és ennyi. Eddig ha rózsaszín volt akkor egy óra múlva már élénk piros vérzésem volt. Hasam görcsölget. De itt olvasni mindenfélét. Volt aki így volt mint én és baba lett, de volt akinek megjött végül.
nov. 28. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!