Ki van dpo7-en? Izguljunk együtt 😊
Mi már 14 hónapja. 🥺 De ugye nálam is vannak alap betegségek, férjemnél sem jó minden.
De nem adjuk fel! 🥰 Örülök, hogy fentebb ment a hőm, de nem merem beleélni magam. Lehet csak a testem akar megviccelni, bár ilyen még nem történt soha. 🙉
Szerintem ezek is jó jelek, amik nálad vannak. 🥰 Hődet te vezeted?
-L
Kérdező nekem is ez a gyanúm ,hogy nincs is ovum. A spirál óta nem volt tojásos nyákom és mióta levették se tért vissza.
Olvasgattam itt a gyakorin, volt akinek sosem volt tojásos nyákja mégis terhes lett. Szóval bizonytalan vagyok. Ha ez a hónap is sikertelen lesz akkor elkezdek ovu tesztet használni.
Tojásos nyákom igazából nekem sem volt még úgy igazán soha. Viszont az ultrahang bizonyította a repedést ebben a hónapban, mert pont így kellett mennem a nőgyógyászhoz. 🥺
Hőm visszament 36.8-ra, szóval nem tudom tegnap miért lett magasabb. Így gyanítom ebben a hónapban sem sikerült a baba. 😅
Egyébként én ovu tesztelek, arra tényleg nagyon jó, hogy azért sikerül belőni nagyjából, hogy mikor kell együtt lenni. Bár alapból is mikor jól esik együtt vagyunk.
-L
Ma reggel két különböző terhességi teszt is teljesen negatív lett. Így biztosan kijelentem, hogy ebben a hónapban sem sikerült.
L neked nagyon drukkolok!
Azért ne add még fel N, én is drukkolok neked!
Kérdező, lehet pont aznap volt az ovud. Ovu napján ugye már negatív. 🥹
Nagyon kedves vagy L de a ma reggeli tesztem is teljesen hómező lett. :)
Most már várom, hogy megjöjjön.
Amíg nem jön meg addig van remény! 🙏🏻
-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!