Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki van dpo7-en? Izguljunk...

Ki van dpo7-en? Izguljunk együtt 😊

Figyelt kérdés
nov. 25. 17:19
 61/102 anonim ***** válasza:

Ja én dec. 4-re nem várom.

N voltam

dec. 1. 18:31
 62/102 anonim ***** válasza:

Mi már 14 hónapja. 🥺 De ugye nálam is vannak alap betegségek, férjemnél sem jó minden.

De nem adjuk fel! 🥰 Örülök, hogy fentebb ment a hőm, de nem merem beleélni magam. Lehet csak a testem akar megviccelni, bár ilyen még nem történt soha. 🙉

Szerintem ezek is jó jelek, amik nálad vannak. 🥰 Hődet te vezeted?

-L

dec. 1. 20:16
 63/102 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást! Sajnos nekem hiába megy fel a hőm, szerintem nincsen ovum :( 1x volt olyan eddig hogy nagyon bő tojásos nyákom volt a ciklusom 11.napján ami nekem nagyon korai, és másnaptól már 36.8 volt a hőm. Abba a hónapba fogant a fiam. Pedig mindig felmegy a hőm a hónapban, de mindig csak kb a 15-18.ciklusnaptól. azokbol mégsem sikerült még baba soha 😅. És ezekbe a ciklusokba termékeny nyákom is alig van. Mikor a fiam fogant akkor nagyon sok volt (undi leszek, de az a fajta ami csóvaként log ki a hüvelyből) akkor arra egyből felfigyeltem. És sikerült is a fiam. Most újra rendelek méhpempőt, és elkezdem a cukor dietát ia mert enyhe IR-em van. Fiam fogantatása előtt kb 2 honappal kezdtem el, lehet annak volt eredménye.
dec. 1. 21:06
 64/102 anonim ***** válasza:

Kérdező nekem is ez a gyanúm ,hogy nincs is ovum. A spirál óta nem volt tojásos nyákom és mióta levették se tért vissza.

Olvasgattam itt a gyakorin, volt akinek sosem volt tojásos nyákja mégis terhes lett. Szóval bizonytalan vagyok. Ha ez a hónap is sikertelen lesz akkor elkezdek ovu tesztet használni.

dec. 1. 22:40
 65/102 anonim ***** válasza:

Tojásos nyákom igazából nekem sem volt még úgy igazán soha. Viszont az ultrahang bizonyította a repedést ebben a hónapban, mert pont így kellett mennem a nőgyógyászhoz. 🥺

Hőm visszament 36.8-ra, szóval nem tudom tegnap miért lett magasabb. Így gyanítom ebben a hónapban sem sikerült a baba. 😅

Egyébként én ovu tesztelek, arra tényleg nagyon jó, hogy azért sikerül belőni nagyjából, hogy mikor kell együtt lenni. Bár alapból is mikor jól esik együtt vagyunk.

-L

dec. 2. 05:26
 66/102 anonim ***** válasza:

Ma reggel két különböző terhességi teszt is teljesen negatív lett. Így biztosan kijelentem, hogy ebben a hónapban sem sikerült.

L neked nagyon drukkolok!

dec. 2. 13:11
 67/102 A kérdező kommentje:
Én ovu teszteltem aznap mikor fogant a fiam, és csontra negatív volt 😅 lehet lekéstem az LH csúcsot, de kíváncsiságból lőttem egy ovu tesztet.
dec. 3. 12:03
 68/102 anonim ***** válasza:

Azért ne add még fel N, én is drukkolok neked!

Kérdező, lehet pont aznap volt az ovud. Ovu napján ugye már negatív. 🥹

dec. 3. 18:26
 69/102 anonim ***** válasza:

Nagyon kedves vagy L de a ma reggeli tesztem is teljesen hómező lett. :)

Most már várom, hogy megjöjjön.

dec. 3. 20:56
 70/102 anonim ***** válasza:

Amíg nem jön meg addig van remény! 🙏🏻

-L

dec. 4. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!