Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki van dpo7-en? Izguljunk...

Ki van dpo7-en? Izguljunk együtt 😊

Figyelt kérdés
nov. 25. 17:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/102 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem simán lehetett beágyazódási vérzés is. Meg többen mondták, hogy nekik leesett a hő a beágyazódás körül, utána pedig visszament. Szóval én szurkolok nagyon! 🥰
nov. 28. 13:10
 32/102 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Most pl egyáltalán nem görcsölök. Reggel görcsöltem, fiamat vittem gyógytornára, ott is futkostam ki mosdóba, mondom most tuti megjött. De semmi. 🤷‍♀️ nemértem én már mifolyik itt.
nov. 28. 13:22
 33/102 anonim ***** válasza:

26-os válaszoló üdvözöllek!😊

Kérdező: szerintem is lehetett simán beágyazódás is. 😉

Én is egész nap görcsölgetek ma. 8 dpo körül vagyok.

nov. 28. 13:25
 34/102 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már nemmerek olyat kijelenteni, hogy nekem ilyen nemszokott lenni. Mert az évek alatt a legfurább ciklusokat is produkáltam már. Volt hogy mensi előtt napokig leesett hőm volt mire megjött. Volt közép idős barnázásom, volt hogy minden jel arra utalt hogy terhes vagyok, 6 napja késett, mégis nega teszt után megjött. Szerintem annyira ezen kattogunk mi nők, hogy a szervezetünket is összezavarjuk 😅. Egyébként mikor a fiam sikerült, azelőtt is voltak jelek. Pl fáradsag, kijött 9. dpo-n a herpesz a számon, olyan voltam mint aki beteg lesz. De ugye minden terhesség más.
nov. 28. 13:50
 35/102 A kérdező kommentje:
Most is volt nagyon halvány rózsaszín a wc papíron. Szerintem tuti megjön, csak ilyen lassan indul be 🤷‍♀️
nov. 28. 18:06
 36/102 anonim ***** válasza:
Hm... érdekes. Naponta egy kis rózsaszínes folt? Máskor is volt már ilyen?
nov. 28. 19:07
 37/102 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem. Volt már mindenfele. Többnyire mikor nagyon beleélem magamat a hónapba, hogy sikerülhetett, akkor kezd össze vissza lenni a ciklusom.
nov. 28. 19:43
 38/102 anonim ***** válasza:

Igen ez sajnos így szokott lenni.

Nekem egész nap görcsölgetett q hasam, hüvely szurka jelentkezett délután és elég sokat járkálok pisilni.

nov. 28. 23:16
 39/102 A kérdező kommentje:
Én éjjel is kimentem pisilni pedig nemszoktam. Plusz rengeteget iszok. Most néztem a méhszájam és felvan puhulva teljesen. Nekem mensi előtt is kemény szokott lenni. 1 volt felpuhulva mikor a fiammal terhes lettem a 14.dpo-n éreztem hogy puha a méhszáj. Akkor el is könyveltem hogy megfog jönni, de nemjött. Egyre kiváncsibb vagyok mi lesz ebből. Viszont az a 36.7-es hő az zavar :(
nov. 28. 23:20
 40/102 anonim ***** válasza:

Hogy vagytok? 🥰

Mivel hárman is itt vagyunk ezért én (26-os válaszoló mindig úgy írom alá a válaszomat, hogy “L”) 🥰

Kérdező mára mennyi lett a hőd? 🥰

-L

nov. 29. 07:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!