Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki van dpo7-en? Izguljunk...

Ki van dpo7-en? Izguljunk együtt 😊

Figyelt kérdés
nov. 25. 17:19
 51/102 anonim ***** válasza:

Megértem, hogy nem éled bele magad. Annál nagyobb lesz a meglepetés. 🥰

Egyébként amióta kiderült, hogy a férjemnek is rossz a sperma képe, azóta én sem tudom “beleélni” magam. Eddig valahogy mindig nagyon vártam, hogy leteljen az idő és lehessen tesztelni, most valahogy így már nem is akarom, hogy menjen az idő. Félünk az újabb csalódástól. :(

nov. 29. 17:22
 52/102 anonim ***** válasza:
L voltam 😊
nov. 29. 17:22
 53/102 anonim ***** válasza:

Igazad van "L"

Butaság volt ilyen hamar tesztelnem mert csak a kedven ment el az egésztől holott még bármi lehet. Viszont rengeteget görcsölgetek. Melleim is érzékenyek már.

N

nov. 30. 10:34
 54/102 A kérdező kommentje:
Nekem mára rendesen megjött, erős görcsökkel. :) ez se a mi hónapunk. Probalok pozitív maradni, hisz 1x már összehoztuk a babát valahogy, csak sikerül újra.
nov. 30. 10:57
 55/102 anonim ***** válasza:

Sajnálom Kérdező! 😞

Biztos vagyok benne ,hogy hamarosan összejön a tesó is.😉

nov. 30. 11:23
 56/102 anonim ***** válasza:

A görcsölgetés tudtommal nem feltétlen jelez bajt N. 😊 Van olyan ismerősöm, akinek ez volt az első tünete. És így van még simán lehetsz várandós, mert még van idő a nem vártig.

Sajnálom kérdező, de hamarosan összefog jönni a kistesó. Lehet pont a decemberi hónapban. 😊

-L

nov. 30. 12:13
 57/102 anonim ***** válasza:

Ma sem bírtam magammal délután teszteltem egy Clearblueval (nem a digitális) és persze negatív lett az is. Tiszta hülye vagyok! 😁 Jó hogy nem vettem több tesztet és most hétfőig nem is lesz lehetőségem rá. Továbbra is görcsölgetek.

Nálad mi a helyzet L ? Mikorra nem várod?

nov. 30. 22:47
 58/102 anonim ***** válasza:

Tudod még simán lehet pozitív! 🥰 Elvileg ezekkel a nem digitális Clearblueval egyébként vannak gondok, szóval nem szabad elkeseredni. 🥰

Ma picit fentebb ment a hőm. Mindig stabilan 36.8 egészen addig míg nem jön meg, ma 36.9 volt. Szóval reménykedem. 🥰

Ma vagyok a 7. dpo-n, tegnap éreztem kis szúrásokat a méhemnél, de nem hiszem, hogy bármit jelentenének.

Te mikorra is nem várod? 🥰

-L

dec. 1. 08:27
 59/102 anonim ***** válasza:

Egyébként december 8.-ra nem várom, ez lemaradt. 🙉

-L

dec. 1. 08:51
 60/102 anonim ***** válasza:

Az már jó jel ,hogy feljebb ment a hő.😉 Egyébként mióta próbálkoztok?

Nálam mára minimális lett a görcsölgetés. Cicik továbbra is érzékenyek, wc-re is gyakran kell mennem.

dec. 1. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!