Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki július végére nem...

Van aki július végére nem várja? Vagy esetleg aki frissen tesztelt? Izguljunk együtt :)

Figyelt kérdés

júl. 16. 17:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
Szia 12-es, erősebb lett a teszted? 😁🥰 #45
nov. 17. 00:26
 72/77 anonim ***** válasza:
Szia! Tegnapelőtt erősödött mára viszont elhalványult úgy tűnik kémiai lesz. Most várom, hogy megjöjjön. 🤷
nov. 17. 06:59
 73/77 anonim ***** válasza:
Szia 12-es végül megjött? #45
nov. 20. 18:48
 74/77 anonim ***** válasza:

Igen ma hajnalban 6 nap után.

Tegnap már a teszt is negatív lett.Tslán majd karácsonyra sikerül. ☺️ Ti hogy vagytok?

nov. 20. 20:38
 75/77 anonim ***** válasza:

Sajnálom! Remelem mihamarabb sikerul nektek.

Tegnap abbahagytam a tesztelgetést 🙂 ilyenek lettek [link]

Pénteken lesz 5 hetes a pici. Remelem minden rendben lesz és 7. hét körül szeretnék menni ultrahangra☺️

nov. 20. 21:48
 76/77 anonim ***** válasza:

Ohh hát ezek szépek! 🥰 Remélem minden rendben lesz majd ha voltál dokinál és erre jársz írd meg mi újság ha gondolod. ☺️

nov. 21. 15:16
 77/77 anonim ***** válasza:
Szia 12-es, biztonság kedvéért ma még teszteltem egyet, ezek szerint már 5 hetes vagyok [link] 😁 december 03-ára kaptam időpontot, úgyhogy reménykedem lesz szívhang stb. 😊 #45
nov. 23. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!