Akik nem várjátok 23-24 körülre, teszteltetek már? tünetek vannak már? Izguljunk már együtt!
Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 17:12
1/25 A kérdező kommentje:
hm,,hm,,, akkor izgulok egymagam !
2012. febr. 20. 17:29
2/25 anonim válasza:
van görbéd?
Nekem 28.-án nem kell megjönnie.(vagy utánna)
3/25 anonim válasza:
Én 25.-e körül nem várom , reggel teszteltem , természetesen negatív lett , majd néhány nap múlva ...
4/25 anonim válasza:
Én 24-25 körülre nem várom.
Nekem inszem volt február 10-én. Semmit sem érzek, csak türelmetlen vagyok, mert nem tellik az idő.
Lehet hogy szerdán reggel tesztelek egyet.
Neked valami tünet?
Üdv.: R
5/25 anonim válasza:
Sziasztok!
ÉN 26-ra nem várom. Én nem érzek semmit sem. :( Szorítok mindenkinek! :)
Írjatok, ha teszteltetek, és ha esetleg éreztek valamit.
6/25 anonim válasza:
Sziasztok!
Aki vezet görbét, az megmutatná?
9/25 anonim válasza:
Sziasztok nekem is Február 10-én volt ovulációm, 24-re nem várom,de csak 25-én tesztelek. Tüneteim 4 napja rettentően fáj a gyomrom minden étkezés után az előző terhességemnél is így voltam. Szombaton és Vasárnap egész nap sárgás,barnás folyásom volt és görcsöltem. Hétfő reggeltől pedig megszűnt minden tünetem. A görbémet tűszőrepedéstől vezettem: csak [link]
10/25 A kérdező kommentje:
sziasztok!
én ma is teszteltem tegnap is mind mind negatív..
szerintem nekem nem jött össze :(
nincs görbém, de minden nap mérem csak úgy magamnak hüvelyben és 37,3 C körül mozog.
2012. febr. 21. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!