Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik nem várjátok 23-24...

Akik nem várjátok 23-24 körülre, teszteltetek már? tünetek vannak már? Izguljunk már együtt!

Figyelt kérdés

2012. febr. 20. 17:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én ma Medi-Lab-bal teszteltem és időn túl halvány pozitív lett. Van olcsó tesz-veszes tesztem is az teljesen negatív.
2012. febr. 21. 14:37
 12/25 anonim válasza:

Sziasztok Kismamajelöltek!

Én 25.-ére nagyon nem várom. 10-én volt inszemem, 3 szép tüszővel. Tüneteim nem igazán vannak. A hasam görcsölget (nagyon gyengén), a mellem fáj már kb. 5 napja, úgy mint mindig szokott Mikulás előtt. Csak az ad egy kis reményt, hogy a mellem jobban feszül, mint szokott.

Tesztelni nem merek péntekig, (túl sok 1-csíkosatt lőttem már el).

Üdv,

L31

2012. febr. 21. 17:32
 13/25 anonim ***** válasza:

Ma délután csináltam egy tesztet, sajna negatív.

Tüneteim még mindig nincsenek. Bár a cicim talán jobban fáj mint eddig szokott.

Azért egy reggeliből is fogok tesztelni holnap.

Ki hogy van? Tünetek? Tesztek?

Üdv.: R

2012. febr. 21. 20:43
 14/25 anonim válasza:

Kedves R!

Neked is kell sárgatest hormont pótolni (Utrogestan)?

Én azt szedem inszem (febr. 10) óta, és nekem is jobban fáj a cicim, mint szokott.

Üdv,

L31

2012. febr. 21. 22:27
 15/25 anonim válasza:

Mit éreztek? Teszteltetek ma? R?

L31

2012. febr. 22. 13:01
 16/25 anonim ***** válasza:
Szia a 9-es vagyok még mindeig fáj a gyomrom, de már kezdenek a melleim is. Álandóan fáradt vagyok bármikor eltudnék aludni. Folyásom teljesen megszünt. Olyan érzésem van mintha nyákdugom lenne. Étkezések után pedig émelygek és hányingerem van.
2012. febr. 22. 13:49
 17/25 anonim ***** válasza:

Reggel teszteltem egycsíkosat. a 12. napon vagyok inszem után. szerintem ez sem sikerült :(

Ami érdekes hogy délelőtt óta barnázok. Sosem barnáztam ennyivel a nemvárt előtt.

Nem kaptam most duphastont mint múltkor, mert most a ciklus 9. napján 10mm volt a méhnyálkahártya.

Hát ez van. Kivagyok teljesen. 4 és fél éve szeretnénk. Ha lombikra szeretnék menni, előtte mennyi sikertelen inszem kell? Lehet abba már bele se kezdenék, mert már nem bírom ezt az egészet.

Ki hogy van? Legalább valaki mondjon már jó híreket, más sikerétől erőre szoktam kapni egy kicsit.

2012. febr. 22. 18:50
 18/25 anonim ***** válasza:
Sziasztok utolsó válaszolónak űzenem ne add fel a reményt. Lehet hogy túl korai volt a teszt, az előző terhességemnél csak a dpo 16. napján lett előszőr pozitiv a tesztem /nagyon-nagyon halvány/.
2012. febr. 22. 19:57
 19/25 anonim válasza:

R!

Ne add fel, még bármi lehet addig amíg nem jön meg!!! Ha 4 és fél évig kitartottál, már nem adhatod fel a "célig"!

Úgy tudom, ha minden ok, akkor 6 inszem után lehet lombikozni.

Nekem egyre jobban görcsöl a hasam, de még nem adtam fel.

L31

2012. febr. 22. 22:50
 20/25 anonim ***** válasza:

Délelőtt megjött.

Még jó hogy holnapra vagy holnaputánra vártam.

Beszéltem a dokimmal, ezt a ciklust kihagyom, de következőben megcsináljuk a 3. inszemet.

L31 teszteltél már? Érzel valamit?

2012. febr. 23. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!