Akik nem várjátok 23-24 körülre, teszteltetek már? tünetek vannak már? Izguljunk már együtt!
R!
Nagyon-nagyon sajnálom. :(((
Sok erőt kívánok az utolsó inszemedhez!
Mi is már nagyon régóta próbálkozunk, meg tudom érteni, hogy most mit érzel.
Már én is szoktatom magam a gondolathoz, hogy nem jött össze, mert minden mellfájásom és görcsöm elmúlt, éppúgy mint Mikulás előtt szokott. Ez volt az első inszem nálunk, szerintem mi jövő hónapban is belevágunk, mert párnák között nekünk nem tud összejönni.
Tesztelni kénytelen leszek (pedig nincs kedvem, félek), mert az utrogesztan eltolja a vérzést, a doki azt monda, h szombaton teszt, ha neg. akkor hagyjam abba a gyogyót.
Szia L31!
Hogy vagy? Holnap tesztelsz? Érzel valamit? Izgulok érted.
Képzeld, beszéltem a dokival, belevágunk most a 3. inszembe.
Sajnos párnák közt nekünk sem jöhet össze. Sok a baj velem.
Remélem írsz.
Üdv.: R
Kedves R!
Holnap tesztelek (a meddőségiben kapott teszttel, nem tudom, hogy milyen érzékenységű) de nem sok reményt fűzök hozzá. Ugyanúgy érzem magam magam mint máskor a vérzés előtti napon. Szerintem csak a 2*2 Utrugestantól nem jött még meg, és attól volt erősebb a mellfeszülés.
Remélem én is majd ilyen gyorsan újult erőre kapok, mint te, és lesz erőnk/kedvünk megint belevágni. Lehet, hogy kihagyunk egy hónapot.
Kérdező! Nálad mi újság? Remélem neked összejött!
Üdv,
L31
Szia R!
Sajnos nem sikerült.
Szombaton teszt negatív, abbahagytam az Utrót, ma már gyengén vérzek. :(((
Kevés volt a remény és fel voltam rá készülve, h. elsőre nem sikerül, de nem tudtam, h ennyire fog fájni és így ki lehet borulni. Tudom, hogy hülyeség, de pont olyan érzés, mintha elveszítettem volna valaki számomra kedveset.
L31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!