Mennyien szedjük a clostit? Lenne kedved megosztani a tapasztalataid? Várni együtt a pozi tesztre? Hanyaik ciklus óta? Mióta próbálkozol a babával? Méred a hődet?
Szia.
Elso clostys honapom volt....és pár napja pozit teszteltem:-)Ja és 9honapja probálkoztunk,és ahomet nemmértem
Gratulálok!!!! Ez nagyon szuper!
Holnap kezdem el szedni. Remélem, nálunk is lesz + hatása:)
Nem, az orvos nem hívott vissza, nem is értem, majd csak 3 hónapi kúra után kell mennem. Persze, ha terhes lennék akkor hamarabb.
1x már szedtem clostit, akkor méhen kívülim lett, igaz után 3 hónappal megfogant kicsi fiam:)
Nem tudom miért csak 3 hónap múlva akar megnézni, kicsit aggódom is miatta, mert ugye a monitorizálás még a gyógyszer tájékoztatóban is benne van.
Hőmet mérem én is.
én is szedtem,de szigorú ultrahangozás mellett.A 3.hónapban nem is kezdhettem el,mert nem repedt meg a tüszőm és így félő,hogy ciszta lett volna belőle clostyl mellett.
Nem akarom véleményezni az orvosodat,de én biztos keresnék mást,ha így foglalkozik veled...Nem is derülhet ki ultrahang nélkül pl.hogy hogyan hat a gyógyszer (hány tüsződ érik stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!