Mennyien szedjük a clostit? Lenne kedved megosztani a tapasztalataid? Várni együtt a pozi tesztre? Hanyaik ciklus óta? Mióta próbálkozol a babával? Méred a hődet?
Nagyon drukkolok én is:) Majd írd meg az eredményt!
PCOS vagyok én is+ a pajzsmirigyem sem működik jól.
Doki váltás, nem könnyű ehhez már pár éve járok, eddig nem is is volt gond. Meg egy jó orvost találni nagyon nehéz, ne legyen pénzsóvár, emberszámba vegyen, legyen tapasztalt stb. De gondolkozom rajta. Járok endokrin doktornőhöz, kár hogy ő nem nőgyógyász mellette:D
Bromot és Clostyt szedtem, és a nődokim nem nézett, pedig én még kértem is és nem ingyen, mert magán doki volt, ő nála a felelőtlenség játszott közre. 10 hónapig vártam hátha jó lesz vagyis próbáltam hinni neki, hogy ő ért hozzá, de meguntam és
1 hónapja elmentünk a Kaáliba és az ottani dokinak az volt az első kérése,hogy nézzünk uh-t három hónapon keresztül havi egyszer az aktuális időpontban. Nem kevés pénz lesz, de legalább biztonságba vagyok.
Érdemes lenne másik dokit megpróbálnod.
Szia!
A 12:13as vagyok nem nézi ultrahangon a peteérést!már kidobtam a papírt de mintha rémlene hogy kell nézni ha a clostit szeded.Nagyon kiváncsi leszek fog e használni.
Jó, hogy ennyien vagyunk!
Ma kezdtem el szedni, a ciklus 5. napjától. Úgy terveztem használok majd ovulációs tesztet a 10. naptól.
Használjátok Ti is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!