Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki július végére nem...

Van aki július végére nem várja? Vagy esetleg aki frissen tesztelt? Izguljunk együtt :)

Figyelt kérdés

júl. 16. 17:45
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
74%

Én augusztus végére nem vártam, de hamarabb megjött.. viszont azután többet már nem.

5 hetes múltam. Remélem minden rendben lesz a babával. 🥰

Vár rám egy raklap vizsgálat.. már 2x voltam nőgyógyásznál és 18-án kell menjek újra.

Made. :)

okt. 2. 14:00
 52/61 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én most szombatra nem várom, bár sok reményt nem futok hozzá, mert sajnos van egy-két nőgyógyászati problémám, ami nehezíti a dolgot.
okt. 2. 19:20
 53/61 anonim ***** válasza:
Sziasztok! #12 vagyok. Nekem sajnos 9 hetesen egy spontán vetélésem volt, nem kellett műtét.Most várom, hogy megjöjjön aztán újra próbálkozunk.
okt. 3. 13:04
 54/61 anonim ***** válasza:
#45 vagyok. nekem kémiai volt az előző ciklus eredménye. Remélem most sikerülni fog.
okt. 3. 13:19
 55/61 anonim ***** válasza:
Sajnálom 12! Szurkolok! N
okt. 4. 06:01
 56/61 anonim ***** válasza:
Köszi majd jelentkezem a fejleményekkel. Egy ciklust kéne várnunk de egyenlőre még sehol semmi.🤷
okt. 4. 13:25
 57/61 anonim ***** válasza:

#12, #45 sajnálom és kitartás!

Gratulálok nektek #51 és N! :)

Hanyadik próbálkozási ciklusban lett pozitív a teszt?

okt. 9. 17:29
 58/61 anonim ***** válasza:

Nekünk a 4. :)

N

okt. 9. 19:11
 59/61 anonim ***** válasza:
Sziasztok Csajok! Ki hogy van? #12 vagyok a spontán vetélésem után 6 hétre végre megjött a menzim túl is vagyok rajta. Így a legközelebbi tesztelés időpontja november 15-16-án lesz.
okt. 21. 08:49
 60/61 anonim ***** válasza:
Szia #45 vagyok. Nekünk megint nem jött ossze. Nekem is nov 15-16 a kövi tesztelés időpontja
okt. 21. 09:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!