Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki július végére nem...

Van aki július végére nem várja? Vagy esetleg aki frissen tesztelt? Izguljunk együtt :)

Figyelt kérdés

júl. 16. 17:45
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:

#30, ne vállalj el hosszútávú melót, akkor nem futsz bele kellemetlen helyzetbe.

(Nyilván ez is munkahelyfüggő.)

Egyelőre várd meg az első + teszted.. és még az sem garancia mindenre.

Hajrá! 🤞

júl. 26. 18:25
 32/61 anonim ***** válasza:

Én eleve gyesen vagyok a legkisebbem 2 éves múlt pár hónappal.Ha tervben van a baba és most van fix munkahelyed szerintem ne most válts. Ha új munkahelyet keresel nos hát azt nem tudom, hogy csinálnám őszintén.

júl. 26. 18:30
 33/61 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos megjött hétfőn. #5
júl. 26. 22:33
 34/61 anonim ***** válasza:
#5, augusztus a mi hónapunk lesz! 🤞
júl. 26. 22:57
 35/61 anonim ***** válasza:

Csajok! Nagyon szurkolok nektek!

Én mázlista vagyok mert érzem az ovut nekem az rosszabb mint a menstruációs görcs így könnyebb volt belőni a termékeny napokat.

Ma megcsináltam az utolsó facelle tesztet szépen erősödött a tegnapelőttihez képest.Tegnap predit azért csináltam mert múlt hónapban volt egy kémiaim ugye és kíváncsi voltam az is mutatja-e.

júl. 27. 07:12
 36/61 anonim ***** válasza:
Én is érzem mindig az ovut, mègsem jön össze. :(
júl. 27. 21:18
 37/61 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem is megjott..pedig pontosan éreztem is meg teszteltem is ovukor..ez a legrosszabb..amikor tényleg azt gondolod hogy mindent megtették és így sem jön össze. :(
júl. 28. 00:12
 38/61 anonim ***** válasza:

Ó basszus 😒 Sajnálom csajok! Tudom közhely de új hónap új esély.Ha van kedvetek írjatok augusztusban ki hol tart!

júl. 28. 07:49
 39/61 A kérdező kommentje:

Én most aug 24re nem várom!

Nekem az alkalmazas elég jól szokta belőni illetve erzem is az ovut, elvileg 9.e körül lesz esedékes.

Most fogok vitamint váltani, ti mit szedtek? Én most a GAL babavaro vitaminnal szemezek.

Ki mikorra nem varja? Mikor van ovu?

aug. 1. 16:20
 40/61 anonim ***** válasza:

#31,34 (s még visszafele 2 gratulás hozzászólás) vagyok. :)

Én augusztus végére nem várom és ittmaradok együtt izgulni, mert nekem ez így jó.

Made.

aug. 1. 17:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!