Van aki július végére nem várja? Vagy esetleg aki frissen tesztelt? Izguljunk együtt :)
#14 írj majd milyen lett a teszted én péntek reggel fogok! 😁
Mindenkinek sikeres babás hónapot!
#12 voltam
Nem bírtam ki mert ma hányingerrel ébredtem és mehettem is meglátogatni a mosdót.🫣
12. Dpo ma, legkésőbb holnap kéne megjönnie de remélem így marad.Holnapután csinálok majd mégegyet erősödik-e.😁. #12 voltam
Jaj de jó:) gratulálok! #14 voltam
(En meg várok szombatig, ha addig nem jön meg tesztelek :) )
Csajok ha van kedvetek mindenki írja le kinek, hogy alakult a hónap!☺️ Megy a drukk ezerrel.🤞🍀
Képzeljétek ma is hányás lett a reggeli ébredés után fura, hogy ilyen korán na meg, hogy előző terhességeimnél semmi ilyesmi nem volt. #12 voltam
A mai predi ilyen lett
Nekem elvileg augusztus 1-jén kellene megjönnie, de már eléggé izgulok. Nekünk most volt az első olyan hónap, hogy ovulációkor nem védekeztünk. Tudom, hogy nincs olyan nagy esély a terhességre, de ezt a bizonytalanságot nehezen bírom. Egy csomó mindenre kihat, ha az ember terhes lesz. Ti hogy bírjátok, hogy lehet így előre tervezni (pl. munkában)?
Például, ha most jelentkezek valamire vagy elvállalok valamit, ami hónapok múlva esedékes és aztán bejelentem, hogy bocsi terhes lettem, akkor az rosszul veszi ki magát. Ti hogy csináljátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!