Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki július végére nem...

Van aki július végére nem várja? Vagy esetleg aki frissen tesztelt? Izguljunk együtt :)

Figyelt kérdés

2024. júl. 16. 17:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:

Nekünk a 3. ciklusban jött össze (egy missed ab után).

Kitartást nektek!

51.

okt. 21. 11:32
 62/77 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok! Kivel mi újság? #45 mindjárt tesztelhetünk!

Nagyon kíváncsi vagyok mert vannak tüneteim ma vagyok a 11. Dpon és gombát ennék gombával 2 napja és ezzel egy időben a cici fájás is megjelent. Kisfiammal ugyanígy voltam csak vele a chilis bab volt a nyerő már napokkal esedékes nem várt előtt pedig nem is szeretem a chilis babot, azóta se ettem 😅 Aztán lehet csak képzelgek 🤣 #12 voltam.

nov. 12. 14:20
 63/77 anonim ***** válasza:

Szia #45 vagyok. Péntekre nem várom, viszont ma csináltam egy tesztet, eléggé halvány: [link]

Remelem most már tényleg sikerul és nem kemiai lesz 🥺

nov. 13. 05:59
 64/77 anonim ***** válasza:

Jujjj de jó hát ez nem is annyira halvány!!☺️ Halk gratula! Én csütörtökre nem várom elvileg ma megyek tesztet venni de lehet csak pénteken csinálom meg 🫣 Majd meglátjuk kibírom -e.

nov. 13. 07:00
 65/77 anonim ***** válasza:

Szia 12-es 😊írj mindenképp milyen lett a teszted! Nekem ma van a 28. ciklusnap, 1-jén volt pozi az ovu tesztem, szóval elvileg ma vagyok 13 dpon és ilyen lett a 25-ös teszt [link] .

Remélem minden rendben lesz, kicsit félek, hogy megint csalódni fogok.

nov. 14. 08:12
 66/77 anonim ***** válasza:

Szia! Nemsokára haza érek és megcsinálok egy facelle 10-es tesztet reggel tettem el pisit.😁🫣 Tesztet csak most tudtam venni.

Hát ez a 25-ös is elég szép.

Nekem ma van a nem várt napja.

Kíváncsi vagyok nekem 13. dpo elvileg.

nov. 14. 12:02
 67/77 anonim ***** válasza:
Én most karácsonyra nem várom. 🤭
nov. 14. 13:55
 68/77 anonim ***** válasza:

Csináltam egy facellet harmadik pisiből, halvány de jól látható csak a kép nem adja vissza.

[link]

nov. 14. 14:34
 69/77 anonim ***** válasza:
Na 12-es ez reggeli pisibol meg jobb lett volna :D összehasonlítás céljából ma csináltam egy 10-est hogy szerdahoz képest milyen erős. Szerinted ez elég jó 14 dpon? [link]
nov. 15. 07:36
 70/77 anonim ***** válasza:

Uhh de szuper! ☺️ Nekem ennél sokkal halványabb az első pisis is de picit erősebb a tegnap délutánihoz képest úgyhogy utána számoltam így az erősségét tekintve szerintem november 2-án foganhatott.Ezek alapján úgy gondolom hogy én ma a 12. Dpon lehetek csak. Úgyhogy 2 nap múlva még egyet csinálok és az ha erősebb akkor befejeztem a tesztelést. 😁

nov. 15. 08:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!