Van aki július végére nem várja? Vagy esetleg aki frissen tesztelt? Izguljunk együtt :)
Nekünk a 3. ciklusban jött össze (egy missed ab után).
Kitartást nektek!
51.
Sziasztok Csajok! Kivel mi újság? #45 mindjárt tesztelhetünk!
Nagyon kíváncsi vagyok mert vannak tüneteim ma vagyok a 11. Dpon és gombát ennék gombával 2 napja és ezzel egy időben a cici fájás is megjelent. Kisfiammal ugyanígy voltam csak vele a chilis bab volt a nyerő már napokkal esedékes nem várt előtt pedig nem is szeretem a chilis babot, azóta se ettem 😅 Aztán lehet csak képzelgek 🤣 #12 voltam.
Szia #45 vagyok. Péntekre nem várom, viszont ma csináltam egy tesztet, eléggé halvány: [link]
Remelem most már tényleg sikerul és nem kemiai lesz 🥺
Jujjj de jó hát ez nem is annyira halvány!!☺️ Halk gratula! Én csütörtökre nem várom elvileg ma megyek tesztet venni de lehet csak pénteken csinálom meg 🫣 Majd meglátjuk kibírom -e.
Szia 12-es 😊írj mindenképp milyen lett a teszted! Nekem ma van a 28. ciklusnap, 1-jén volt pozi az ovu tesztem, szóval elvileg ma vagyok 13 dpon és ilyen lett a 25-ös teszt [link] .
Remélem minden rendben lesz, kicsit félek, hogy megint csalódni fogok.
Szia! Nemsokára haza érek és megcsinálok egy facelle 10-es tesztet reggel tettem el pisit.😁🫣 Tesztet csak most tudtam venni.
Hát ez a 25-ös is elég szép.
Nekem ma van a nem várt napja.
Kíváncsi vagyok nekem 13. dpo elvileg.
Csináltam egy facellet harmadik pisiből, halvány de jól látható csak a kép nem adja vissza.
Uhh de szuper! ☺️ Nekem ennél sokkal halványabb az első pisis is de picit erősebb a tegnap délutánihoz képest úgyhogy utána számoltam így az erősségét tekintve szerintem november 2-án foganhatott.Ezek alapján úgy gondolom hogy én ma a 12. Dpon lehetek csak. Úgyhogy 2 nap múlva még egyet csinálok és az ha erősebb akkor befejeztem a tesztelést. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!