Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki július végére nem...

Van aki július végére nem várja? Vagy esetleg aki frissen tesztelt? Izguljunk együtt :)

Figyelt kérdés

júl. 16. 17:45
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim válasza:

07.17-re nem vártam.

Sok pozitív, erős teszt, emelkedett hcg. UH-n egyelőre 14 mm petezsák és szikhólyag.

Hétfőn megint megyek UH-ra.🤞🏻🙈

aug. 1. 17:28
 42/61 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én már nem tudom ki kicsoda. 🙈 Én N vagyok. Nekem 9-dpo negatív, 10. dpo egyik teszt pozitív, másik negatív. Ugyanolyan erősségű szóval nem értem.

aug. 1. 17:59
 43/61 A kérdező kommentje:

Szia N!

Mindenképp csinálj ma is egy olyan tesztet ami 10 dpo pozitiv volt, nézd meg hogy erősödött-e. :)

aug. 2. 08:04
 44/61 anonim ***** válasza:

Szia! Egyelőre nem erősödik, bár az egyik délután 5 a mások reggel 5, 12 óra csak a különbség. Türelmetlen vagyok. 😁🙈

Én egyébként femibion 0, e-vitamin, magnézium, C-vitamin, omega3 és most ebben a hónapban ami új, az a ciklusbarát krèm az ovutól.

[link]

aug. 2. 08:35
 45/61 anonim ***** válasza:
39-sre válasz: 5-s vagyok, augusztus 19-re nem várom, 5-én lesz ovum és elevit complex 1-t szedek 🙂 ha nem jön meg 20-án fogok tesztelni, férjem papájának a névnapján, aki pár hónapja távozott közülünk 🕊️🩷
aug. 2. 12:06
 46/61 A kérdező kommentje:
44-es, erősödött azóta a teszted? csináltál még? :)
aug. 6. 07:52
 47/61 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen :) Ma reggeli tesztjein:

[link]

Úgy néz ki segített a ciklusbarát krém ovutól. :)

aug. 6. 08:38
 48/61 anonim ***** válasza:

De jó! 😁 Gratulálok a pozitív teszteseknek! Én 13-án délután megyek először dokihoz majd.

Reméljük addig minden rendben lesz.

#12 voltam

aug. 6. 19:59
 49/61 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kivel mi újság?

okt. 2. 12:32
 50/61 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én ma vagyok 12+0. N voltam. :)
okt. 2. 13:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!