Második baba egy 2 éves mellé?
Pozitív lett a tesztem, pedig a férjem hallani sem akar még egy gyerekről.
Most lett 2 éves a kisfiunk, szóval még a 3. születésnapja előtt születne meg a pici.
Én nagyon örülök neki, mert szerettem volna második babát, de még nem szóltam róla.
Szerintem el akarja majd vetetni, de én ebbe nem fogok belemenni.
Egyébként gyógyszert szedek, rendesen minden este ugyanabban az időpontban (ezt azért írom le, hogy rendesen védekeztünk)
Volt valaki hasonló helyzetben? Hogy alakult? Ha megtartottad a babát, végül milyen lett a kapcsolatod a partnereddel?
21
Ha rendesen szedte a gyógyszert, akkor nem akar gyereket, ergo bizony az abortusz is egy lehetoseg. De még mindig az a probléma, hogy a férje nem tud róla, nem szólt neki, amikor felmerukt a gyanú, hogy esetleg terhes.
23
De nyilván az első pillanatban, ahogy kétségeim vannak arról, hogy terhes vagy e, akkor azért szólsz a ferjednek, nem?
A kérdezőéknél nem volt tervben 2., vagyis nem lehetett volna, mivel a férj ellene volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!