Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Második baba egy 2 éves mellé?

Második baba egy 2 éves mellé?

Figyelt kérdés

Pozitív lett a tesztem, pedig a férjem hallani sem akar még egy gyerekről.

Most lett 2 éves a kisfiunk, szóval még a 3. születésnapja előtt születne meg a pici.

Én nagyon örülök neki, mert szerettem volna második babát, de még nem szóltam róla.

Szerintem el akarja majd vetetni, de én ebbe nem fogok belemenni.

Egyébként gyógyszert szedek, rendesen minden este ugyanabban az időpontban (ezt azért írom le, hogy rendesen védekeztünk)

Volt valaki hasonló helyzetben? Hogy alakult? Ha megtartottad a babát, végül milyen lett a kapcsolatod a partnereddel?

jún. 21. 14:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
27%
17# oké, az igaz, hogy rögtön el kéne mondani a férjnek, de engem pl az atyauristen se venne ra, hogy elvetessem a gyerekemet, hiába lennék még időben. Ha a férjem elhagy, elhagy. Szeretem őt, persze, de egyrészt az én férjem nem akarna ilyenre kényszeríteni, másrészt inkább lennék egyedülálló anya, mint gyilkos. Most ne keverjük ide, akinek pl súlyos beteg lenne a gyereke, vagy megerőszakolták, stb, az nyilván erkölcsileg is elfogadható..de amúgy egy full egészséges magzatot elvetetni az én ertekrendembe nem fér bele. Szóval szerintem simán lehet, hogy a kérdező rendesen szedte a gyógyszert, csak neki se hiányoznak ezek a folosleges körök.
jún. 22. 10:59
 22/30 anonim ***** válasza:
80%

21

Ha rendesen szedte a gyógyszert, akkor nem akar gyereket, ergo bizony az abortusz is egy lehetoseg. De még mindig az a probléma, hogy a férje nem tud róla, nem szólt neki, amikor felmerukt a gyanú, hogy esetleg terhes.

jún. 22. 11:56
 23/30 anonim ***** válasza:
Én is gyógyszert szedek, mert még csak 8 hónapos a fiunk. Ez azt jelenti, hogy igen, most nem lenne ideális a második gyerek, de ha becsuszna (sose volt ilyen sok év gyógyszerszedésem mellett, de mondjuk, hogy mégis megtörténne egyszer), megtartanám, és bizony örülnék is neki, és tuti a férjem is:) de ha ő nem, akkor sem vetetnem el, és szerintem ezzel így van a kérdező is.
jún. 22. 15:34
 24/30 anonim ***** válasza:

23

De nyilván az első pillanatban, ahogy kétségeim vannak arról, hogy terhes vagy e, akkor azért szólsz a ferjednek, nem?

jún. 22. 15:41
 25/30 anonim ***** válasza:
24# de, mint írtam, EBBEN igazatok van. A többire próbáltam racafolni. :)
jún. 22. 16:14
 26/30 anonim ***** válasza:
Ne cáfolj rá. Nagyobb esely van itt arra, hogy apuka nem fog örülni neki
jún. 22. 16:25
 27/30 anonim ***** válasza:
26# én nem arra akartam racafolni, hogy apuka nem fog örülni, hanem arra, hogy a kérdező jatszmazik. De mindegy, ti úgyis itelkeztek.
jún. 22. 17:00
 28/30 anonim ***** válasza:
56%
Ha nem játszmázna, már rég tudná a férje
jún. 22. 17:09
 29/30 anonim válasza:
100%
Ebből válás lesz.
jún. 23. 14:47
 30/30 anonim ***** válasza:
0%

A kérdezőéknél nem volt tervben 2., vagyis nem lehetett volna, mivel a férj ellene volt.

jún. 23. 15:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!