Ha babát szeretnénk egy hónapon belül szerintetek hányszor érdemes együtt lennünk?
Figyelt kérdés
Előző hónapban 5x voltunk együtt, abból 4 alkalom az ovuláció előtt, aznap és utána mégsem jött össze.jan. 27. 21:47
1/12 anonim 

válasza:

Azt mondják, 2 naponta kell, hogy elkapjátok az ovulaciot, viszont a teherbeesés sok mindenen múlik, sajnos nem biztos, hogy nektek is könnyen összejön. De én szurkolok!
2/12 anonim 

válasza:

Ha nagyon biztosra akarsz menni, én az ovulációs tesztet ajánlom. Nekem kiderült, hogy nem akkor van, amikor gondolom és érzem a peteérést.
3/12 anonim 

válasza:

Egyszer. Jókor.
Ha biztosra tudod, hogy múltkor mikor volt ovud, akkor nem az időpont volt rossz. Kb.ezer oka lehet még, hogy nem jött össze. De hány éves vagy te, tíz?
4/12 anonim 

válasza:

Kétszer is egy alkalomból lettem terhes. Ovu teszt sokat segít, a gyakori együttlét sem praktikus. Ondó vizsgálathoz is 5 nap megtartóztatást kérnek.
Ovu körül 2 naponta együttlenni az a legjobb megoldás.
5/12 anonim 

válasza:

Ha alapból nem utaljatok a szexet, akkor kétnaponta együtt vagytok és így biztosan az ovulacio is bele fog esni.
6/12 anonim 

válasza:

Egy hónapon belül? Ez nem rendelésre megy.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki hasznos választ, tanácsot írt! :)
jan. 28. 09:40
8/12 anonim 

válasza:

Ha mindennap együtt vagytok abból baj nem lesz, főleg ha élvezitek is. Akkor 100% eséllyel elkapjátok az ovu-t, onnanstól meg 30% esélye, hogy teherbe esel.
9/12 anonim 

válasza:

Ugye ez valami vicc, hogy havonta 5x vagytok együtt? Ilyen kihalt kapcsolatba minek gyerek?
10/12 anonim 

válasza:

Azért az is gáz, ha egy kapcsolat csak a szexre épül... egy kapcsolat nem csak abból áll. Ezt el tudják ők is dönteni, hogy nekik hogy a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!