Ovu tesztet érdemes már onnantól kezdve használni, hogy szeretnénk babát, vagy eleinte ne figyelgessem ennyire?
Ha telik rá, és kedved van, nézegesd nyugodtan. Én sajnáltam volna ennyi pénzt elkölteni erre, végülis nem az ovu tesztből lesz a gyerek. Egyszer volt itthon egy néhány darabos doboz (még akkor közelében sem voltam a gyerekvállalásnak), elhasználgattam, csak kíváncsiságból, hogy jobban ismertem a ciklusom. Nem mindig sikerült egyértelműen kimutatni vele a peteérést, ha sikerült, akkor sem pontos időpontot tudsz még, hanem csak hogy ebben a 2-3 napban valamikor. Ennyire magamnak is meg tudom saccolni az egyéb tüneteimből.
Meg igazából attól, hogy tudod, hogy ovulálsz (és hogy saccperkábé mikor), még nem vagy sokkal előrébb. Lehet, hogy pont pár órával később szexelsz, mint kellett volna, mert a petesejted már 28 órája kilökődött. Meg ugye az ovuláció és az időben abszolvált együttlét sem jelent feltétlenül sikeres teherbeesést.
Köszönöm a válaszokat!
Egyelőre szerintem akkor még várok vele, mert nekem vannak "jelei" amikor ovulálok (alhasi fájdalom azon a napon, tojásfehérje nyák). Ha esetleg egy darabig nem sikerül, alkalmazom majd a teszteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!