Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most akkor pozitív (lesz...

NemFogodKitalálni kérdése:

Ez most akkor pozitív (lesz majd)? Érdemes újra tesztelni?

Figyelt kérdés

Először is ne nézzetek kérlek bolondnak! :D

3 nap késéssel, de megjött. Váratlanul, semmi görcs, semmi pms tünet, semmi. Pedig görcsölni mindig nagyon szoktam, már az előtte levő este is. Most semmi.

Ma délután elkezdett furcsán fájni a hasam, de nem úgy, mint mensikor. Még mindig megvan, ma van/volt a 3.nap, de már holnapra el fog múlni. Volt itthon egy 10-es tesztem, kíváncsiságból megcsináltam a furcsa hasfájás miatt. Mensi előtt már a késésnél csináltam tesztet, full negatív, hómező lett (ugyan ez a teszt). Soha nem volt még ez a teszt nekem szellemcsíkos.

Tudom, hogy “nem szabad” szétszedni. De ahogy megcsináltam, rögtön láttam valami furcsát ott, ezért szedtem szét a tesztet. Mivel előtte volt a műanyag, fénylett és nem látszott rendesen.

Ez a kép a teszt elvégzése után 1-2 perccel készült:

[link]

Ez pedig kb 20 perccel később, ugyan az a teszt:

[link]

Szerintetek?

2023. dec. 3. 21:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Vagy igen vagy nem, sajnos néha oknélkül is ilyen.

Ja most olvastam el mensizel is, akkor ez nem lesz +.

Én szerintem csináltam jó p@r tesztet kb 100 at és nekem is sikerült már ilyenekbe belefutni.

2023. dec. 3. 22:02
 2/20 A kérdező kommentje:
Csak azért furcsa, mert mindig ezt a tesztet szoktam venni, és még soha nem volt ilyen, soha semmi csíkot nem láttam még rajta..
2023. dec. 3. 22:04
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Én ezen se látok semmit
2023. dec. 3. 22:16
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább negatívnak mondanám, de ha annyira akarod, akkor legyen 20 perc után rajta valami. Amit ugyebár tudunk hogy időn túli, tehát nem számít. Az elsőn tényleg semmi. Tehát, ez azt jelenti, hogy negativ mindkettő.
2023. dec. 3. 22:17
 5/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom, a kép lehet nem adja úgy vissza, pedig tényleg mintha lett volna ott valami rögtön. Persze, nem konkrétan kivehető full pozitív teszt, de valami sötétebb csík/folt mintha tényleg ott lett volna. Ahogy száradt meg, úgy látszott egyre jobban.

10 percen belül még értékelhető a teszt, kb 10 perc elteltével is látszott ott valami halvány csíkocska.

Ezt a képet is rögtön csináltam, de valószínüleg ezen sem látszik semmi, lehet, hogy csak odaképzelem, lehet, hogy csak a kép nem adja vissza. Nem tudom

[link]

2023. dec. 3. 22:28
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

1 vagyok, én sok félét csináltam,de a facelle és a predi volt az alap, volt olyan eset hogy a facelle jól láthatóan + lett, a predi meg negatív

Mindig van egy kivétel, és egy első alkalom.

2023. dec. 3. 22:29
 7/20 anonim ***** válasza:
95%
Amit ennyit kell bizonygatni hogy márpedig te látod csak a kép nem adja vissza, az MINDIG negatív. Csak te képzeled oda.
2023. dec. 3. 22:33
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez a száradási csík. Azt a helyet látod amire a reagenst kötik. Azt az anyagot ami rózsaszín színt ad ha hcg hormonnal találkozik. Több szellemcsíkos tesztet is láttam már, ez is az. Még a covid teszt is lehet ilyen. Szárazon ugye nem látszik, de ha megszívja magát feltűnőbb. Sajnàlom.
2023. dec. 4. 06:14
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy teljesen negatív teszt.

Nincs második feltételezhető halovány, semmilyen csík nincs.

Tessék felfogni, hogy azt a tesztet amin csak te látod és bizonygatod, hogy a kép nem adja vissza negatív.

Az is negatív amit "szét kell szedni" hátha akkor jobban látszik.

Hidd el ha terhes leszel egyértelműen ott lesz, de már 3 napos késésnél úgy le kellett volna ugrania a csíknak, hogy nem kellett volna az internet segítségét kérned, ráadásul még meg is jött. Szóval 0 az esélye,hogy terhes lennél.

2023. dec. 4. 06:48
 10/20 anonim ***** válasza:
Késett is, meg is jött azóta, ha lenne is baba akkor ennek a tesztnek nagyon erősnek kellene lennie, de így semmi. Még nagyom max kémiai lehetett volna, de sztem még akkor is erősebb lenne és már a mensi előtt is látszott volna
2023. dec. 4. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!