Ez most akkor pozitív (lesz majd)? Érdemes újra tesztelni?
Először is ne nézzetek kérlek bolondnak! :D
3 nap késéssel, de megjött. Váratlanul, semmi görcs, semmi pms tünet, semmi. Pedig görcsölni mindig nagyon szoktam, már az előtte levő este is. Most semmi.
Ma délután elkezdett furcsán fájni a hasam, de nem úgy, mint mensikor. Még mindig megvan, ma van/volt a 3.nap, de már holnapra el fog múlni. Volt itthon egy 10-es tesztem, kíváncsiságból megcsináltam a furcsa hasfájás miatt. Mensi előtt már a késésnél csináltam tesztet, full negatív, hómező lett (ugyan ez a teszt). Soha nem volt még ez a teszt nekem szellemcsíkos.
Tudom, hogy “nem szabad” szétszedni. De ahogy megcsináltam, rögtön láttam valami furcsát ott, ezért szedtem szét a tesztet. Mivel előtte volt a műanyag, fénylett és nem látszott rendesen.
Ez a kép a teszt elvégzése után 1-2 perccel készült:
Ez pedig kb 20 perccel később, ugyan az a teszt:
Szerintetek?
Vagy igen vagy nem, sajnos néha oknélkül is ilyen.
Ja most olvastam el mensizel is, akkor ez nem lesz +.
Én szerintem csináltam jó p@r tesztet kb 100 at és nekem is sikerült már ilyenekbe belefutni.
Nem tudom, a kép lehet nem adja úgy vissza, pedig tényleg mintha lett volna ott valami rögtön. Persze, nem konkrétan kivehető full pozitív teszt, de valami sötétebb csík/folt mintha tényleg ott lett volna. Ahogy száradt meg, úgy látszott egyre jobban.
10 percen belül még értékelhető a teszt, kb 10 perc elteltével is látszott ott valami halvány csíkocska.
Ezt a képet is rögtön csináltam, de valószínüleg ezen sem látszik semmi, lehet, hogy csak odaképzelem, lehet, hogy csak a kép nem adja vissza. Nem tudom
1 vagyok, én sok félét csináltam,de a facelle és a predi volt az alap, volt olyan eset hogy a facelle jól láthatóan + lett, a predi meg negatív
Mindig van egy kivétel, és egy első alkalom.
Ez egy teljesen negatív teszt.
Nincs második feltételezhető halovány, semmilyen csík nincs.
Tessék felfogni, hogy azt a tesztet amin csak te látod és bizonygatod, hogy a kép nem adja vissza negatív.
Az is negatív amit "szét kell szedni" hátha akkor jobban látszik.
Hidd el ha terhes leszel egyértelműen ott lesz, de már 3 napos késésnél úgy le kellett volna ugrania a csíknak, hogy nem kellett volna az internet segítségét kérned, ráadásul még meg is jött. Szóval 0 az esélye,hogy terhes lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!