9.-én és 10.-én pozitív volt az ovu teszt, 11.-én már negatív volt. Mikor érdemes tesztelni?
Figyelt kérdés
Együtt voltunk mind a 3 napon. Voltam dokinál aki azt mondta elég vaskos a nyálkahártyám, írt fel Duphastont hogy szombattól kezdjem szedni. De már kb 8 napja folyamatos szurkálást érzek. 25. ciklusnapon vagyok már.2021. nov. 19. 23:07
2/11 A kérdező kommentje:
Szerinted ez a sok szurkálás lehet ennek a jele?
2021. nov. 20. 00:01
3/11 anonim válasza:
Ma vagy holnap már mutathatja a teszt 10es
4/11 A kérdező kommentje:
Most nagyon erős hányingerem lett. Szerintem holnap tesztelek egyet.
2021. nov. 20. 09:50
5/11 anonim válasza:
Nekem 9-én volt pozi az ovuteszt és 10-én már negatív. Mai 10-es tesztem negatív. Neked sok szerencsét én kezdem elengedni ezt a ciklust.
6/11 A kérdező kommentje:
Hát én olyan furcsán érzem magam, de lehet csak a szervezetem megviccel :) de ez a folyamatos szurkálás kezd zavarni. Szerintem reggel tesztelek. Következő ciklusban hátha nagyobb szerencséd lesz :)
2021. nov. 20. 18:10
7/11 A kérdező kommentje:
Csináltam egy gólyahír tesztet, negatív lett. Vagy korai volt mèg nagyon, vagy nincs is semmi.
2021. nov. 21. 07:56
8/11 anonim válasza:
2 nap múlva, már biztosat mutat, ha biztos az ovu.
9/11 A kérdező kommentje:
Elengedtem most ezt a hónapot. Legközelebb hátha :)
2021. nov. 21. 10:24
10/11 anonim válasza:
Ilyen korán nekem a facelle vagy a predector mutatta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!